Ýþi gücü býrakýp trade ile uðraþanlar elbette kazanma þansý var.Benim malesef okadar bol vaktim yok.Artý kumar ile iþim yok.Ben yatýrýmcýyým kompetan veya cambaz deðilim. Benim zaten bir iþim var trade denilen Saçmalýða ayýracak vaktim yok.Bu kadar
Ben de trade'den anlamam, fazla teknikten anlamam. Sermayesine, kara-zarara, faaliyetine, geçmiþteki temettüsüne bakarým. Ama ustalarýn destek - direnç bilgilerini de dinler, dikkate alýrým. Düþüþ nerede duracak teknikçi Ustalar. Görüþlerinizi alabilir miyiz? Teknik bilginizi paylaþýrsanýz bizde bilgilerinizden faydalanabiliriz. Þimdiden teþekkürler.
Ýnanýlmaz bir baský var hissede. Kýsada 50 100 günlük HO üstüne çýkmasý lazým.
Deðerli hisse ama ben artýk bu piyasadan bir þey anlamýþ deðilim. Malesef en dandik hisseler daha geçen ayki ederinin iki katý oldu demekki bu ülkede paran varsa yiyecen ha ben yemesini bilmiyom dersen borsaya en saðlam denilen kâðýtlara yayýracan. Üzgünüm
Kesinlikle katýlýyorum. Belki aldýðým yerler yanlýþtý. Ama Arçelik, Aselsan, Despec, Deva, Jantsa, Petkim, Pegasus ve Soda aldým. Hikâyesi olan, geleceði olan, beklentisi olan, saðlamdýr diye düþündüðüm bu hisselerde sizlere göre belki çok deðil ama bana göre çok olan param eridi. Son Suriye açýklamasý ilede zararýna yarýsýný verdim. Paraný yedireceksen borsaya gel. Yatýrýma gelme. Yok öyle bir þey.
Yer Ýmleri