Dert sahibi olmak isteyenlerin ýsrarla despc almalarý tavsiye olur...
Dert sahibi olmak isteyenlerin ýsrarla despc almalarý tavsiye olur...
Trump'un tweetine piyasa kulak asacak mý bakalým.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artýk acýmýyor biliyormusun sayýn spek tüm vucut þoka girdi her attýðýn diþ darbesi sadece gýdýklýyor tek savunma mekanizmam halen alýþa devam etmem ne yapýyým bendede böyle bir saplantý var çift h...nede buluþmak üzere
Bu sene yayýnlanan 3 tane bilançoya bakýyorum, 3 aylýk net dönem kârý 3.578.236, 6 aylýk net dönem kârý 8.739.579 ve 9 aylýk net dönem kârý 19.951.975 lira.
Son 5 yýllýk verdiði temettülere bakýyorum, 2018 yýlýnda temüttü vermemiþ, 2017 % 32,61 Temettü, 2016 % 37,29 Temettü,
2015 % 31,13 Temettü ve 2014 % 23,14 Temettü.
Herþey göze hoþ görünüyor tamam da bu hissenin derdi nedir ? Niçin bu kadar baský anlamadým gitti.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Eðer ciddi biþey yok ise ki bana göre yok sadece hedef þaþýrtmaca yapýyorlar diyorum.E ne olacak biliþim sektörünün dikkat çeken ucuz kalmýþ tek hissesi öyle kolay lokma yedireceðe benzemiyorlar bu sancý hareketin yakýn olduðunu gösteriyor bu sancý doðum sancýsý demedi demeyin.
AL,SAT,TURÞUSUNU KUR TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
F/k ya bakarsan ýndes ucuz ,pd/dd ye bakarsan despc ucuz, ben geçen seneye göre finansallarý karþýlaþtýrdýðým için ve despc bilançosu güzelleþirken indes bilançosu kötüleþtigi için despc yý seçmiþtim, 3 TL desteði kýrýlana kadar gayet memnundum seçimimden, þimdi 12 aylýk bilanço ya bakacaðýz beklediðimi verebilecek mi? iyi finansal yönetim sergiledi ise yönetim bomba bir 12 aylýk da gelebilir. Pasif kaldýysa 9 aylýða göre döviz düþüþünden dolayý silik bir bilanço da gelebilir. Ben olumlu tarafta olduðum için buradayým. Birde samsung meselesi ile ilgili bir düþüncem var. Eðer böyle bir anlaþma feshi varsa yerine baþka bir marka ile ilgili anlaþma potansiyeli vardýr. Sonuçta kurulu bir daðýtým aðý var ve mutlaka alternatif bir marka ile dirsek temasý vardýr. Böyle bir supriz haber gelirse bu fiyata güzel yansýr elvet
Aman sýký tut dizginleri spek efendi, kazara yükseliverir![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri