Þirketi itibarsýzlaþtýrmak için topyekûn enflasyonla mücadele misali müthiþ bir çaba var. Þimdide temettü endeksinden çýkartýldý eee aslýnda haksýzda deðiller.
Þirketi itibarsýzlaþtýrmak için topyekûn enflasyonla mücadele misali müthiþ bir çaba var. Þimdide temettü endeksinden çýkartýldý eee aslýnda haksýzda deðiller.
O soru senin de tahmin edebileceðin gibi yanýtlanabilir bir soru deðil. Bilançoyu sen hazýrladýysan ve kar/zarar belli olduysa yazýver herkes bilsin onun dýþýnda verilecek cevaplar spekülasyondan öteye geçmez.
Bununla birlikte verdiðim cevap þirketin yapýsýný gösteren ve pozisyon alýmý için fikir verebilecek cinsten diye düþündüm paylaþým sebebi buydu.
Þahsen tekrar bu seviyelerden alým yaptým, yaklaþýk 2 hafta beklemeyi planlýyorum.
Valla ortada öyle istekli bir alýcý yok birþeylere hazýrlýk var gibi de gözükmüyor, hissenin tepkisi zayýf kaldý. Elimde birikenin ancak %20 sini çýkarabildim. Muhtemelen fazlasýyla geri girmek zorunda kalacaðým ama bu sefer her üç beþ basamakta almayacagým. Elimdeki dursun 2.9 altýnda kafama göre herhangi bir basamakta tekrar maliyetlebeceðim. Malýyetim çokta kötü deðil 3.00 hadi bakalým kara geçebilecekmiyiz iþin sonunda. Hisseyi beðenmesem sorun deðil zararýna da verir geçerim de kaným ýsýndý, yavaþ yavaþ yolunu bulacak, bulmazsa biz bulduracaðýz.
Birde 12 aylýk bilançoda kar ne gelir bilmek zor tabiki ama tahmin yapmayacaðýz diye birþey yok, ben 12 aylýk kar rakamýný 22.5 milyon olarak tahmin ediyorum. Finansallar üzerindeki rakamlarý döviz kurunu da dikkate alarak ciro da ekstra bir artýþ yada azalýþ olmadýðýný varsayarak böyle bir tahmin yaptým. Fikri olan yazsýn
Erol Bilecik Tüsiad baþkaný olduktan sonra þirketlerini boþladý. Hepsi borsada dökülüyor.
Pek çok hisse hareket gösterdi ancak bundan henüz týk yok
fakat borsada her hissenin bir zamanýnýn olduðuna inananlardaným
Bununda yükseliþ zamaný gelecek elbet.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri