Ýyice saçmaladýlar hiç yakýþmýyor.
Ýyice saçmaladýlar hiç yakýþmýyor.
Erol Bilecik in kaðýtlarý çökertme oynuyor. Bugün satan yarýn zarar dan kar ediyor.Ytd
Dert istiyorsan despc yeter
Samsungla olan sözleþme iptali haberiyle 2.80 lere geldik. Ardýndan bu kezde hisse satýþý için kayýt baþvurusu ile yine 2.80 leri gordük.. Iki kötü haberi bu fiyatlarla geride býrakmýþ olduk. Artýk bu kötü haberlerin ardýndan bir iyi haber en azýndan...Bu da þirketin, yönetimin itibarý güvenirliði ve iyiniyeti ! Küçük yatýrýmcý ve ortaklarýn haklarýnin korunmasý açýsýndan önemli ve beklenilir hale gelmiþtir..ytd
Her þey despc nin 2018 yýlýnda temettü vermemesi ile baþladý. Alýþýlmýþýn dýþýndaki bu duruma kimse anlam veremiyordu.Temettü vermemiþti ama yönetimdekilere verilen yüksek maaþ gözardý ediliyordu. Ortada bir þey yokken Büyük firma Samsung ile sözleþme feshi ve þirketten hiç açýklama yapýlmamasý yatýrýmcýnýn gözünü korkutuyordu. Ve yavaþ yavaþ hisseden kaçýþ baþladý.Borsa 105 binleri denerken satýþ baskýsý devam ediyordu.Ve en son bu hisse için büyük miktar olan hisselerin satýþý için Spk ya baþvuru oldu.Kötü haberler oluk oluk akýyordu.Halka açýklýðý yüzde elliyi geçen pazarlama þirketi olan despc gözdenmi çýkarýlýyordu.Þiþirme kar gösterip küçük yatýrýmcý mal sahibi mi yapýlýyordu. Yoksa bedelli içinmi hazýrlýk yapýlýyordu.Hep en kötüsü bu dedikten sonra daha kötüsü geldi.Umarým en kötüsü bitmiþtir. Umarým birazcýk yüzümüz güler. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yüzümüz güler mi bilmem ama iyi haberlere biraz daha var gibi bilanço 12 aylýkta 9 aylýk bilançoda olduðu gibi ekstra güzel gelmeyebilir. Böyle düþünerek 3.09 dan çýkmýþtým baþka hissede yedim sopayý geri geldim. sadece 3, 4 basamaklýk avantajla 2.9 civarý geri aldým. Bilançoyu beklemek istiyorum görelim çok bozulma olmazsa buradayým. Piyasayý iyi takip ediyorum, fýrsatlar çýkýyor (yada ben öyle sanýyorum) elimde tuttuðum dört hisseden en kolay bunu satmaya elim gidiyor..
Yer Ýmleri