Desa Deri San. ve Tic. A.Þ. olarak Samsonite Europe NV ile üretim sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Desa Deri San. ve Tic. A.Þ. olarak Samsonite Europe NV ile üretim sözleþmesi imzalanmýþtýr.
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
anlaþmanýn içeriði yok kinder yumurta gibi bakalým ne çýkacak ortaklýk mý fason üretim mi
klasik cümleyi yazalým baþka hisse olaaydý en az iki tavan çekerd ama illa vericek aþaðýya ne zorladý düþmeye
samsonite rakibi tumi ‘ yi 1.8 milyar dolara satýn almýþtý bu iþ iliþkisi ortaklýðýa dönüþmese vile ki temenni bu yönde olmalý bý sineeji desa ‘ ya da yaramalý ama gel gör ki 1.07 de kapadý
dün 1.02 den aldýklarýmý 1.03 ten sattým, bgün yine dayanamadým aldým, bu kaðýt gidici arkaadslar az sabýr etmek lazým
sabýr edelim ama gel gör ki kredili iþlem yok açýða almak yok açýða satmak yok yani paran varsa alýcaksýn yoksa almýyacaksýn buna raðmen iþlem hacmi çok yüksek bý kadar güzel bir haberi kullanmadý gel çýk iþin içinden
Yer Ýmleri