Desa da samsonaite zaten vardý bunu 40\60 oranýnda ortaklýða döktüler birleþik seyahat adlý þirket üzerinden ve yanýlmýyorsam 7 Desa maðazasý samsonaite oldu hemen en son da ürün anlaþmasý imzalandý ama miktar açýklama þu olmadý bu ortaklýk Desa üzerinden gerçekleþirse iþ deðiþir
doðrudur biþe diyemem de desa zaten sürekli maðza açýp kapatýyor ekonomik olmayan maðzaþaro kapatýyorum diyor zaten
ama þu bir gerçek ki halal açýldýðýndan beri ytýrmcýsýna be vermiþ
o nedenle bu tarz hisseler zaman kaybý ben ucýz kaldý due aldým 110 bin endekse kayýtsýz kalmaz dedim ama malesef umruna deðil þirket sahibi zaten sallamýyor hisse fiyatýný arada sýrada alým yapýyýr ama kayda deðer deðil
ÞARTLAR OLUÞURSA FRANKFURT BORSASINA GÝRERÝZ. 2011 de ki haber komedi bunlar Frankfurt borsasý diyor kendi borsasýnda en düþük guruba düþmüþ hayaller ve gercekler
DESA´ya Almanya´dan gelen ortaklýk ya da markayý yurtdýþý borsalarda halka arz etme teklifleri ile ilgili Melih Çelet, "Bir Alman yatýrým fonu bizimle ilgileniyor. Büyük ortak olmamýz þart deðil. Halka açýk kýsýmdan pay alabilirler, hisselerimizin bir kýsmýný satabiliriz. Ar-Ge, istihdam açýsýndan bizi ileriye götürecek bir birlikteliði reddetmeyiz." dedi. Çelet, Hong Kong borsasý için de halk arzý düþünebileceklerini söyledi. Þirkete ait datalarý söz konusu fonla paylaþtýklarýný ve müzakerelerin sürdüðünü kaydeden Çelet, "Biz uzun vadede razý olursak Frankfurt´ta hatta Hong Kong´da halka arz ile ilgili bir þey yapabiliriz." diye konuþtu. Þirket, bu þekilde elde edilecek kaynaðý global marka olma yolunda kullanmayý hedefliyor.
Desa anca afrikaya yamyamlarýn. Borasýna açýlýr.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.05 108500 adet var
Yer Ýmleri