hocam ben de görüşümü bildireyim.
1- perşembe günkü işlemlerin 600 bini dolu gerisi boş. teb ve deniz döküldü. bir iki sağlam alıcı gelirse diğer birkaç baskıcı da dökülebilir.
2- alıcının satıcılarla ilgisi yok. gerçek yatırımcı. ama hisse yeterince toplu mu bilemiyorum. sanmıoyrum. 2.5-3 milyon lot daha alırsa birileri o zaman olabilir.
3- halka açık hisselerden 15te 1i el değiştirdi. bu çok da önemli birşey değil.
4- dediğiniz gibi düşüyor.. 2007den beri işlem gören hisse adedi aynı. o dönemde 8100 olan ky sayısı 2016 sonunda 5415e düşmüş. muhtemelen birkaç ay sonra yayınlanacak 2017 sonu verilerinde bu sayının 5 binin altına düştüğünü görebiliriz.
5- bu gerçekten olumlu. hem holding hem melih çelet 2007den bu yana şirketin neredeyse 5te 1ini almışlar.
ayrıca patron desanın bağlı ortaklığının %60ını 10.5 milyon euroya satmış.. bu rakam desanın borsa fiyatına eşit neredeyse. genel merkezdeki bina ve arsasının 7 dönüm olduğu söyleniyor. bu bölgede metrekare fiyatları (kanal istanbul açıklanmadan önce) 4-7 bin tl arasındaymış. hemen yanında avrupa konutları atakent 4 projesi gerçekleştirildi. http://emlaktuel.com/2016/08/08/halk...nin-radarinda/
şirket yatırımcısını süründürmüş. ben de derimoddan iyi bir karla çıkıp buraya geldim.
hepimize bol ve hayırlı kazançlar dilerim.





Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri