hocam ben de görüþümü bildireyim.
1- perþembe günkü iþlemlerin 600 bini dolu gerisi boþ. Teb ve deniz döküldü. Bir iki saðlam alýcý gelirse diðer birkaç baskýcý da dökülebilir.
2- alýcýnýn satýcýlarla ilgisi yok. Gerçek yatýrýmcý. Ama hisse yeterince toplu mu bilemiyorum. Sanmýoyrum. 2.5-3 milyon lot daha alýrsa birileri o zaman olabilir.
3- halka açýk hisselerden 15te 1i el deðiþtirdi. Bu çok da önemli birþey deðil.
4- dediðiniz gibi düþüyor.. 2007den beri iþlem gören hisse adedi ayný. O dönemde 8100 olan ky sayýsý 2016 sonunda 5415e düþmüþ. Muhtemelen birkaç ay sonra yayýnlanacak 2017 sonu verilerinde bu sayýnýn 5 binin altýna düþtüðünü görebiliriz.
5- bu gerçekten olumlu. Hem holding hem melih çelet 2007den bu yana þirketin neredeyse 5te 1ini almýþlar.
Ayrýca patron desanýn baðlý ortaklýðýnýn %60ýný 10.5 milyon euroya satmýþ.. Bu rakam desanýn borsa fiyatýna eþit neredeyse. Genel merkezdeki bina ve arsasýnýn 7 dönüm olduðu söyleniyor. Bu bölgede metrekare fiyatlarý (kanal istanbul açýklanmadan önce) 4-7 bin tl arasýndaymýþ. Hemen yanýnda avrupa konutlarý atakent 4 projesi gerçekleþtirildi.
http://emlaktuel.com/2016/08/08/halk...nin-radarinda/
þirket yatýrýmcýsýný süründürmüþ. Ben de derimoddan iyi bir karla çýkýp buraya geldim.
Hepimize bol ve hayýrlý kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri