17 aralýk itibarý ile yabancý takasý %4,75 oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
17 aralýk itibarý ile yabancý takasý %4,75 oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
25 Aralýk itibarý ile yabancý takasý % 5.17 ye yükseldi
Verimlilik odaklý çalýþma prensiplerimiz doðrultusunda, Ýstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi , Merkez Mah. Silahþör Cad. N42/1 Þiþli/ÝSTANBUL (adres kodu : 3374819666) adresinde Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Þ. Hilton Bomonti Desa þubesi ünvanlý maðazamýzýn 25.12.2018 tarihi itibari ile kapatýlmasýna karar verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarýz.
haber geldi
bir ades klasiði yaþatabilir intibasý uyandýrdý
on da da böyle haberler çok gördük
ancak arada ciddi bir fark var
desa satýmý olacaksa lamicimi yapmaz derim ve desa tekelinde deri sektörü
deri sektörü de turizmle dolaylý yönden derin bir baðý baðý var turist verileri iyi geldikçe bu kur ile öylede olacaktýr vin vin výn
ytd yazdýklarým beni baðlar
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Bugün ( 26/12/208) itibarýyla yabancý takasý % 5.66 ya yükseldi.
TEB hemen hergün mal toplamaya devam ediyor...bugün de 20k net alýþý var...Teb Yatýrým ve Teb Banka son 1 ay içinde 764k mal toplamýþ...ayrýca Deutsche Yabancý da son 1 yýlda sýfýrdan 430k mal sahibi olmuþ...bu alýþlarý hayra yoruyor ve çok önemsiyorum...
bugün 2.07 geçilmezse biliniki boðayý düdüklemiþlerdir yarýna hamile kalýr genelde de boðalar inek doðurur direk saðýmlýk
ytd
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Sayýn TÝmmuçýn, 27 aralýk tarihli YABANCI TAKASI; direkt Matriks takas daðýlýmýný DEUTSCHE bank (%2.5 ) ve sadece yabancý takasýný kabul eden TÜRK EKONOMÝ bankasý ( %3.14) daðýlýmýnýn toplamý olan % 5.64 olmuþtur. Yarýn çok daha yüksek bir oran göreceðimizi sanýyorum. (TEB yatýrým ise sadece yerli takaslarý saklýyor) Selam ve saygýlar
Yer Ýmleri