Kagitta kimse yok mu? Temettu dagitmiyormus haberi cikmis ama kimse yorum yapmamis. Sizce bugun nasil bir hareket sergiler arkadaslar?
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kagitta kimse yok mu? Temettu dagitmiyormus haberi cikmis ama kimse yorum yapmamis. Sizce bugun nasil bir hareket sergiler arkadaslar?
SIFIR KAT PAYI DAGITIYOR 0 TL
Þirketimizin, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (II-19.1) sayýlý tebliðine uygun olarak hazýrlanan 2018 yýlý Kar Daðýtým Tablosuna göre; Þirketimizin 2018 yýlý 8.378.556,00TL Net Dönem Karý elde edilmesine karþýlýk yasal kayýtlarda yer alan geçmiþ yýl zararlarýna mahsup edilmesi nedeni ile Net Daðýtýlabilir Dönem Karý kalmadýðýndan kar daðýtýlmamasýnýn Genel Kurul'a arz ve teklif edilmesine oy birliði ile karar verilmiþtir.
[COLOR=#FFFFFF !important]Nakit Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý[/COLOR]
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(TL) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(%) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(TL) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(%)A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TREDESA00023 0 0 0 0 B Grubu, DESA, TREDESA00015 0 0 0 0 [COLOR=#FFFFFF !important]Pay Olarak Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý[/COLOR]
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Tutarý(TL) Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Oraný(%)A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TREDESA00023 0 0 B Grubu, DESA, TREDESA00015 0 0
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Aynen hocam gordum bende haberi ama topikte konusulmamis ona sasirdim. Tesekkurler
A. Finansal Tablolarýn Baðýmsýz Denetimi
1. Sýnýrlý Olumlu Görüþ
Desa Deri Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'nin ("Þirket"), 31 Aralýk 2018 tarihli finansal durum tablosu ile ayný tarihte sona eren hesap dönemine ait; kâr veya zarar tablosu, diðer kapsamlý gelir tablosu, özkaynaklar deðiþim tablosu ve nakit akýþ tablosu ile önemli muhasebe politikalarýnýn özeti de dâhil, finansal tablo dipnotlarýndan oluþan finansal tablolarýný denetlemiþ bulunuyoruz.
Görüþümüze göre, Sýnýrlý Olumlu Görüþün Dayanaðý bölümünde belirtilen konunun etkileri hariç olmak üzere iliþikteki finansal tablolar, Þirketin 31 Aralýk 2018 tarihi itibarýyla finansal durumunu ve ayný tarihte sona eren hesap dönemine ait finansal performansýný ve nakit akýþlarýný, Türkiye Muhasebe Standartlarýna (TMS'lere) uygun olarak tüm önemli yönleriyle gerçeðe uygun bir biçimde sunmaktadýr.
2. Sýnýrlý Olumlu Görüþün Dayanaðý
Þirket, Finansal Yatýrýmlar dipnotunda (Not:4 Diðer Ýþletmelerdeki Paylar) detaylarý açýklandýðý üzere, TFRS 9 Finansal Araçlar Standardý gereði gerçeðe uygun deðer deðiþimi kâr veya zarara yansýtýlarak ölçülmesi gereken iþtirakini maliyet bedelleri üzerinden ve TFRS 10 Konsolide Finansal Tablolar Standardý gereði finansal tablolarýnda konsolide ederek sunulmasý zorunlu, kontrol etmiþ olduðu baðlý ortaklýklarýný maliyet bedelleri üzerinden finansal varlýk olarak göstermektedir. Þirket tarafýndan yýl sonunda bu finansal varlýklar için deðer düþüklüðü çalýþmasý yapýlamamýþtýr. Bu bilgi, söz konusu yükümlülüklerin 31 Aralýk 2018 tarihli finansal tablosunda muhasebeleþtirilmiþ olmasý durumunda finansal durum tablosu kalemleri üzerindeki etkisi ile ilgili olarak düzeltme yapýlmasý gereken bir durum olup olmadýðý konusunda kanaat belirtemiyoruz.
Yaptýðýmýz baðýmsýz denetim, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu (KGK) tarafýndan yayýmlanan Türkiye Denetim Standartlarýnýn bir parçasý olan Baðýmsýz Denetim Standartlarýna (BDS'lere) uygun olarak yürütülmüþtür. Bu Standartlar kapsamýndaki sorumluluklarýmýz, raporumuzun Baðýmsýz Denetçinin Finansal Tablolarýn Baðýmsýz Denetimine Ýliþkin Sorumluluklarý bölümünde ayrýntýlý bir þekilde açýklanmýþtýr. KGK tarafýndan yayýmlanan Baðýmsýz Denetçiler için Etik Kurallar (Etik Kurallar) ile finansal tablolarýn baðýmsýz denetimiyle ilgili mevzuatta yer alan etik hükümlere uygun olarak Þirketten baðýmsýz olduðumuzu beyan ederiz. Etik Kurallar ve mevzuat kapsamýndaki etiðe iliþkin diðer sorumluluklar da tarafýmýzca yerine getirilmiþtir. Baðýmsýz denetim sýrasýnda elde ettiðimiz baðýmsýz denetim kanýtlarýnýn, sýnýrlý olumlu görüþümüzün oluþturulmasý için yeterli ve uygun bir dayanak oluþturduðuna inanýyoruz.
-------
baðýmsýz denetmenin verdiði sýnýrlý olumlu görüþ dayanaðý..
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
Ýn cin top oynuyor...![]()
"Benim yaratýlýþýmda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir."
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Cuma günü þirketten gelen habere göre SPK yönünden baðýmsýz denetim yükümlülüðü olmamasýna raðmen 3 ve 9 aylýk bilançolarýn da baðýmsýz denetime tabi tutulacaðý bildirildi. Ben iþlemin þirketin prestiji ve güvenilirliði açýsýndan çok önemli bir haber olduðunu veya bilmediðimiz baþka bir sebebi olabileceðini ve hisse fiyatýný olumlu etkileyebileceðini düþünüyorum. (YTD)
Yabancý takasý sessiz sedasýz hissede hareket olmadan %12.5 seviyesine yükseldi. DESA da sert yukarý hareketin yakýn olduðunu düþünüyorum.(YTD)
Yer Ýmleri