satýþalarýnýn %50 si ihracat, iç pazarda daralma olsa bile yüksek kur avantajý söylediðim rakamlarý yakalamasý için yeterlidir diye düþünüyorum. Bu yýl 400milyona yakýn bir ciro bekliyorum, bu ölçekte firma için piyasa deðeri komik kalýyor.
satýþalarýnýn %50 si ihracat, iç pazarda daralma olsa bile yüksek kur avantajý söylediðim rakamlarý yakalamasý için yeterlidir diye düþünüyorum. Bu yýl 400milyona yakýn bir ciro bekliyorum, bu ölçekte firma için piyasa deðeri komik kalýyor.
Alan kaç gündür tahtanýn dengesini bozuyor, sonunda kaptýracak malýný görecem ondan sonra
Önce temel sonra trend, temel de, trend de tamam bugün olmaz sa da yakýn gelecekte gidecen.![]()
çok güzel bir kapanýþ oldu bugün verenler buyursun yarýn YUKARDAN alsýnlar
cefalý abimde bi uðrar pasta kapanýþ vs. Paylaþýr bi duamýzý alýr.
ýsrarla satýþa mal yazan hýyar arkasýndan sýzlanacaðýn zaman yakýndýr.
Bu piyasada zývanadan çýkmadan olmayacak,hisse yükseliþ trendinde, türk ekonomi aldýðýný tutuyor, deuçhe'nin pozisyonu hatýrý sayýlýr seviyeye geldi, cýty alým yapýyor, bilanço dönemi yaklaþtý. satýþa mal yazan ÖKÜZ NE HALT YEMEYE SATIYORSUN MALINI.
***DESA*** DESA DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***DESA*** DESA DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Tescili
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 27.02.2019
Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Genel Kurul Saati 15:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 28.03.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe KÜÇÜKÇEKMECE
Adres HALKALI CAD. NO:208
Gündem Maddeleri
1 - Baþkanlýk divaný seçimi ve divan heyetine toplantý tutanaðýný imzalamak üzere yetki verilmesi,
2 - 2018 hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve görüþülmesi
3 - 2018 hesap dönemine iliþkin baðýmsýz dýþ denetim firmasýnýn rapor özetinin okunmasý ve görüþülmesi,
4 - 2018 hesap dönemine iliþkin bilanço ve gelir tablosunun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyet, iþlem ve hesaplarýndan ötürü ayrý ayrý ibra edilmesi,
6 - Yönetim Kurulunun kar daðýtýmý veya daðýtýlmamasý ile ilgili teklifinin görüþülerek kabul, deðiþtirilerek kabul veya reddi,
7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda genel Kurulda ortaklara bilgi sunulmasý,
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Dýþ Denetim firmasý seçiminin onaylanmasý,
9 - Sermaye Piyasasý Kurulu Seri IV No:52 sayýlý Tebliðin 4. ve 5. maddeleri uyarýnca iliþkili taraflarla yürütülen iþlemler ve deðerleme yükümlülüðü hakkýnda ortaklara bilgi sunulmasý,
10 - 2019 ve izleyen yýllara iliþkin kar daðýtým politikasýnýn ortaklarýn bilgisine sunulmasý,
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12.4 Maddesi uyarýnca iliþkili taraflara verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerle ilgili ortaklara bilgi sunulmasý,
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 1.3.10 Maddesi uyarýnca hazýrlanmýþ olan Baðýþ ve Yardým Politikasý' nýn ortaklarýn bilgisine ve onayýna sunulmasý
13 - Yýl içinde yapýlan yardým ve baðýþlarýn ortaklarýn bilgisine sunulmasý, ve 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan Kurumsal Yönetim Ýlkelerinin Belirlenmesine ve uygulanmasýna iliþkin Tebliðin 1.3.7. maddesi ile TTK' nun 395 ve 396 inci maddeleri gereðince yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, üst düzey yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýnýn, þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlemleri bizzat veya baþkalarý adýna yapabilmeleri ve rekabet edebilmeleri, bu nevi iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri hususunun Genel Kurulun onayýna sunulmasý,
15 - Dilekler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimizin 2018 yýlý olaðan genel kurul toplantýsý 29.03.2019 tarihinde saat 15.00'da þirketimiz merkez ofisinde yapýlmýþ olup toplantýya iliþkin Hazirun cetveli ve toplantý tutanaðýna ekte yer verilmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 05.04.2019
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 TUTANAK.pdf - Tutanak
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 29 Mart 2019 tarihinde yapýlan 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý sonuçlarý, Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðü tarafýndan 5 Nisan 2019 tarihinde tescil edilmiþtir.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygýlarýmýzla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755351
BIST
(11/04/2019 - 18:05:59)
Yer Ýmleri