| Özet Bilgi |
Genel Kurul Toplantýsý Yapýlmasýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
03.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
31.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
15:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
30.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
KÜÇÜKÇEKMECE |
| Adres |
HALKALI CAD. NO:208 SEFAKÖY |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Baþkanlýk divaný seçimi ve divan heyetine toplantý tutanaðýný imzalamak üzere yetki verilmesi, |
| 2 - 2016 hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve baðýmsýz dýþ denetim firmasýnýn rapor özetinin okunmasý ve görüþülmesi, |
| 3 - 2016 hesap dönemine iliþkin bilanço ve gelir tablosunun okunmasý, tartýþýlmasý ve onaylanmasý, |
| 4 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yýlý faaliyet, iþlem ve hesaplarýndan ötürü ayrý ayrý ibra edilmesi |
| 5 - Yönetim Kurulunun kar daðýtýmý ile ilgili teklifinin görüþülerek kabul, deðiþtirilerek kabul veya reddi, |
| 6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda genel Kurulda ortaklara bilgi sunulmasý, |
| 7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Dýþ Denetim firmasý seçiminin onaylanmasý, |
| 8 - Yönetim Kurulu Üyelerine ödenecek ücretlerin tayini, |
| 9 - Sermaye Piyasasý Kurulu Seri IV No:41 sayýlý Tebliðin 4. ve 5. maddeleri uyarýnca iliþkili taraflarla yürütülen iþlemler ve deðerleme yükümlülüðü hakkýnda ortaklara bilgi sunulmasý, |
| 10 - 2017 ve Ýzleyen yýllara iliþkin kar daðýtým politikalarýnýn ortaklarýn bilgisine sunulmasý, |
| 11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12.4 Maddesi uyarýnca iliþkili taraflara verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerle ilgili ortaklara bilgi sunulmasý, |
| 12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 1.3.10 Maddesi uyarýnca hazýrlanmýþ olan Baðýþ ve Yardým Politikasý' nýn ortaklarýn bilgisine ve onayýna sunulmasý |
| 13 - Yýl içinde yapýlan yardým ve baðýþlarýn ortaklarýn bilgisine sunulmasý, ve 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi, |
| 14 - Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan Kurumsal Yönetim Ýlkelerinin Belirlenmesine ve uygulanmasýna iliþkin Tebliðin 1.3.7. maddesi ile TTK' nun 395 ve 396 inci maddeleri gereðince yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, üst düzey yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýnýn, þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlemleri bizzat veya baþkalarý adýna yapabilmeleri ve rekabet edebilmeleri, bu nevi iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri hususunun Genel Kurulun onayýna sunulmasý, |
| 15 - Dilekler ve kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
GEN.KUR.-OLAÐAN-2016 Davet Metni.pdf - Ýlan Metni |
| EK: 2 |
GEN.KUR.-OLAÐAN-2016 hesap yýlý-vekaletname örneði.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Yer Ýmleri