Hep zarar yaziyorlar sirkete..kapat git ozaman sirketi bnm kiz kardesim bu sirkette 6 sene muhasebede cslisti..ne zarari arkadas para basiyor sirket..
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep zarar yaziyorlar sirkete..kapat git ozaman sirketi bnm kiz kardesim bu sirkette 6 sene muhasebede cslisti..ne zarari arkadas para basiyor sirket..
Bu kadar degersiz ise hisselerinjn tamamini bana satsin 1,05 den..alalim sirketin kontrolunu buyuk parasi olan yatirmcilar taniyorm musterisi hazir .1,05 den versin sirketi bana.
En az 2,5 ederi var sirketin...ama koklatmiyor kimseye..tam bir seref yoksunu..firma
senelik 500 bin maaþ alýyordu 4 sene once..sonra bu cok dýllenýnce genel kurulda maaþlarýný soylemez oldular..gecmýs yýllarda 3-4 sene once genel kurulda tuttanaklardA 500 BIN MAAÞ aldýgý yazýlý
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Hic mi alicisi yok..nasil is bu ya
Selam
Zamaný geldi galiba artýk...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Baþladýðý yere geri donmesinde..
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri