SPK biþey yapmaz kardeþim. Anlamsýz bir kurum orasý. Bizde borsa kumardýr. SPK da bu kumarýn yöneticisi. Üç beþ kuruþunu yatýrým olsun, þirketlerimize ülkemize katkýmýz olsun diye gelen küçük yatýrýmcýmýzýn soyulmasýný izleyen bir kurum malesef.
SPK biþey yapmaz kardeþim. Anlamsýz bir kurum orasý. Bizde borsa kumardýr. SPK da bu kumarýn yöneticisi. Üç beþ kuruþunu yatýrým olsun, þirketlerimize ülkemize katkýmýz olsun diye gelen küçük yatýrýmcýmýzýn soyulmasýný izleyen bir kurum malesef.
malý daðýttý yine gözüken. yukarý gidecek diye millete daðýtýmý iyi yaptý. kaç gün arayla 2 defa yaptý bunu, burdan artýk baþladýðý yere 7.xx lere gidecek mi bakalým. umarým ky almamýþtýr yada fazla ky almamýþtýr. kenardan atraksiyonu izlemek en iyisi... ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
260.000 lotta ortalama 9.160. bakalým spk kulak verecekmi ytd.
maalesef yapanýn yanýna kar kalýyor, hep böyle oldu böyle de devam ediyor. burda 260k da baþkasýnda onun 5-10-100 katý ile aynýsýný yapýyorlar. ayný tas ayný hamam. umarým ky atlamamýþtýr, caný yanmamýþtýr. uzaktan takip etmek en iyisi. ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
ne kadar guzel hareketler....
usta al satcilari bile ters köþe yaptiran bir derimod goruyorum
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
5 dk yukari hareket diyorsunuz.. bu sure zarfinda mal millete dagitilmaz... kademeler cizilir.. yukarida kalin satici gormus olabilir... veya bilmedigimiz bir nedenden..
her sattýðýmda bu kaðýda yaklaþmýyacaðým diyorum ama belli bir noktaya geldimi dayanamayýp atlýyorum,ama bu sefer nereye gelirse gelsin elimi bile sürmeyeceðim adýmý kalp den götürür Mehmet beyin neden þeker hastasý olduðunu gayet iyi anlýyorum ama bu kaðýdýn 22 lileri geleceðini hayal bile edemiyorum gerçi zamanýnýn da 60 lýlarý gördüydüm inþallah herkesin istediði fiyatlara gelir ,bence borsanýn en ucuz kaðýdý bu endekse göre ama saðlýk daha önemli
Yer Ýmleri