elinde derim hissesi olanlara uyarıdır sakin ola hata yapmayın zararını katlaması yüksek ihtimal böyle bir fırsat arıyorlatdı 6 aylıkta bu fırsatı yarattılar amacları hisseyi yüksek bedelli olara böldürmek ama hevesleri gene kursaklaarında kalır bunlar 4 sene öncede veya 5 sene olabilir yüzde 233 bedelli acıkladılar spk gereken cevabı verdiler bakıyorum yorumlarda yüzde 200 bedelliye razı arkadaşlar var sakın o hataya düşmeyin şeyinizdeki dona kadar alıklar bunlar yalancılıkta profosyeneller zafar beyle defaalarca telefonda görüştüm 2015 2016 2017 de temettü dagıtacaklardı telefon kayıtların vardır inanmayanlara bügün bilanco gönderecek kesinlirkle benim fikrimdir aklınıza gelemiyecek kadar zarar acıklayacaklar derinin 1tl oldugu bu dönemde zarar acıklayan bu k,işiler cok tehlikeli insanlar bunlardan korkun dikkatli olun bilancoyu görmeden sakın ola .......bunları spk ya şikayet etmekten bıuktım usandım. kork Allahtan korkmayandan zafer seni rabbime havale ediyorum yanına kalmasın inşallah bir hisse 20 senedir yerinde olurmu en adi firmalar bile 20 senede 50 ye katladı ytd.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri