-
maçı izlemedim sonucu bile maçtan baya sonra öğrendim ilk yarıyı da 1-0 önde kapamışız
2. yrı ne oldu ki
bir halt olacağı yok.
-
Maçı Aykut kaybetti...Sen Konyaspor musun arkadaş?
Valbunea kenarda ...Nereye kadar defans?
-
yok valbuenalık maçlar değil bunlar adamın gücü yok
kendi sahamızdaki amçlarda oynar deplasmanlarda ise akrabük gibi basit takımara karşı oynar yoksa takımı hep 10 kşi oynatıyor
bir halt olacağı yok.
-
yensek beşiktaş yoktu ama çokta kötü değil
ilk yarıya göre çok daha iyipuan topladık zor maçlarımız azaldı
bir halt olacağı yok.
-
3-1 kötü oldu. Fenerbahçeli olarak üzüldüm ve kızgınım. 2.yarı tek kale oynadı Beşiktaş.
Cüneyt'e de yazık yav. Kimseye yaranamıyor.
-

Originally Posted by
ayhan53
maçı izlemedim sonucu bile maçtan baya sonra öğrendim ilk yarıyı da 1-0 önde kapamışız
2. yrı ne oldu ki
İkinci yarının hemen basında golü yedik ve dağıldık .. İkinci yâri inanılmaz kötüydük , az hata yapan josef inanılmaz hatalar yaptı , ilk yarı İsmail sakatlanınca sol bek kalmadı işimizi bozdu .. İkinci yâri medel’in ciZgiden çıkardığı gol olsa is değişebilirdi ama çok kötü oynadık göz göre göre gol geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
İleride topu hic tutamayınca kaçınılmaz son oldu..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Hala kaybedilen bir şey yok ama oynanan oyun hic yakışmadık ve çok kötü..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri