-

Originally Posted by
MedwiG
Başakşehir olmasa olur derim , Göztepe kolay maç degil gs icin .. Ama gs yenilecek , Başakşehir puan kaybedecek ve biz kazanacağız

Bu kolay degil

3 lü averajı unuttum ki
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-
Karabükspor :0 Fenerbahçe 7 MS
Haftaya Galatasaray yenilir , Fenerbahçe herhangi bir skorla kazanır ve Başakşehir berabere yada yenilirse Sampiyon biz oluruz .. Diğer türlü biz kazandığımız sürece Ligi 2. Bitiririz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Karabükspor :0 Fenerbahçe 7 MS
Haftaya Galatasaray yenilir , Fenerbahçe herhangi bir skorla kazanır ve Başakşehir berabere yada yenilirse Sampiyon biz oluruz .. Diğer türlü biz kazandığımız sürece Ligi 2. Bitiririz .
Ulen bı güzellik olsa da azıcık yüzümüz gulse diyorum sonra aziz kalır sie et diyorum [emoji3]
Acemiyim, hisse analizi konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin.
-
Okadar eleştirilen takımımız şuan ligin en çok gol atan ve en az yenilen takımı . .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Okadar eleştirilen takımımız şuan ligin en çok gol atan ve en az yenilen takımı . .
Çok yemisiz o negatif harici istatistik olarak iyi. Ama futbol kötü istediğimiz zevk yok. Yada yeterli değil.
Acemiyim, hisse analizi konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin.
-
Şampiyonlar ligine gidelim.
Seneye Aziz yerine Ali Koç olsun.
Şampiyon olmasak da olur.
...
-
ve günlerden Final Four !!
-
Ekpe Udoh maç öncesi oyuncularımıza destek icin bulunduklari oteli ziyaret ediyor .
https://twitter.com/euroleague/statu...775619072?s=21
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri