Grafine göre tavan çekmesý an meselesi ytd
LG-H840 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafine göre tavan çekmesý an meselesi ytd
LG-H840 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daghl'deki malum yatýrýmcý dagi giyimde de hisse aldý galiba yoksa bu fiyat bu kadar duraðan olmazdý. Bence kol kesen bahmetin hisselerinden aldý. Yatýrýmcý ya arkadaþ okacha nerelerdesin sen bilirsin bu iþi malum yatýrýmcýyý seversin sen tiz kondurmazsýn
Grafiklerini beðeniyorum her ikisininde.ikisinde de mal aldým.sabýrla bekleyeceðim.
Fiyat hareketleri alým satýma fýrsat veriyor.geçmiþte de hep verdi.senin maliyet yukarda olunca saplanýp kaldýn.sat kurtul bence.
Bahmet in malý yetmedi mi birader ben en az 3 defa iyi fiyattan verip aldým sayýn okacha daghl de 2013 ten bu yana mallanýpta satamayanlar düþünmeli, kendini iyi bir ekonomist veya yatýrýmcý olarak görüyorsa 2013 ten bu yana paranýn zaman maliyetini hesaplarsa zarar ettiðini görecektir. Elinde çok hisse tutan para kazanmýyor, akýllý olan para kazanýyor borsada
'Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer''
Beklemekle olmuyor ki toplayanlarýn gereðini yapmasý gerekir ama adamlar yukarýdan birbirine kitleyip sonra tekrar almak için hisseyi baymakla meþguller. Bu kaðýt hiç bir zaman ederini bulup orada kalamadý. Eðer bekmekle para kazanýlsaydý ben bu hisseden en az 1-2 milyon kazanýrdým. Nedense bu hisselere sinekten yað çýkarmak isteyenler çörekleniyor
Son düzenleme : kasýrga_80; 26-02-2019 saat: 20:41.
Sayýn okacha tekrar söylüyorum ama sen anlamak istemiyorsun daghl de hissenin hepsi tostop malum arkadaþ biri gelsede hisseye yatýrým yapsa bende para kazanayým diye bekliyor, dýþarda kaç hisse varda biri gelip yatýrým yapýp para kazanacak, kaç defa almak için denediler ama hisse gelmiyor. Gelmez çünkü adam hissenin üstüne yattý ne veriyor ne alýyor. Þuan bir hikayesi de yok piyasada hissede yok kim gelip yatýrým yapacak veya neden yapacak
9 aylýga gore 21 mýyon zarar gelmez gerekiyordu beklenen oysa cok cokýyý geldý býlanco 7.8 mýyon zarar 13 mýyon daha ýyýgeldý þirket cok uyu safýz yapmýs son ceyrekte krýze ragmen süper býlanco bence býrýlerý gelýr artýk burayý kaldýrabýlýr ytd
HRY-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri