45 milyon brüt kar yapýp 1 milyon kâr-zarar açýklayan bir firma. Hikaye lazým bu kaðýda. Tekstile kdv indirimi ya da Þiþlideki fabrikayý taþýyýp arsasýný deðerlendirme gibi. Ama patronunda niyeti yok gibi sanýrým çünkü hiç haber yok. Onun dýþýnda teknik uygunken çoðu kez rezil ettiler. Mal mý topluyorlar ne yapýyorlar takaslardan da birþey anlaþýlmýyor. Endekste de ne olacaðý belli deðil, bakalým neler olacak. Ytd...
Gecen yil mayis sonunda alip yuzde 60 karla satmistim. Bu yil napcak bakalim. Cuma gunu aldim biraz.
TA-1004 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Nakit azalmýþ borç artmýþ.ilkokul mezunu mamut hangi þirketinde para kazamýþ ki.bu þirket 5 seneye kalmaz batar.demedi demeyin.
O kadar borcu döviz borçlanarak yapmakta ayrý bi hüner. Bu ortamda ne mantýkla böyle borcun altýna girilir anlamýþ deðilim. Zararýn çoðu döviz borcundan. Çektikleri krediden %20 zarar yazdýlar. Bunu donduremezse batar.
Ýç piyasaya çalýþan bir þirket. Girdilerin büyük çoðunluðu Tl. Çýktýlar döviz(euro).
Hala þube açýyorlar. 6 aylýk hasýlat geçen sene ayný dönemin bile altýnda. Yani satýþlarý pekte parlak deðil. Bari Þirketi satsýnlar da onlarda rahatlasýn bizde.
Bilançoya göre haziran sonu döviz pozisyonu -42,2milyontl. Yuh yani. Ödenmiþ sermaye 43,3 milyon tl.
Sayýn okacha dagi giyimde kar yok daghl de hem ilkokul mezunu mahmut ve sanýŕým ilkokula bile gitmeyen büyük bir ortak var. Þirketin %52si Mahmut'ta geriside malesef o büyük ortakda 2012 yýlýndan buyana elinde tutuyor o kadar lotu fakat hala biri gelipte hisseyi kaldirsa diye medet umuyor. Daghl de Asýl sorun bence büyük ortak mahmut degil. Kanser ettiler beni
Arkadaþlar garanti yatýrým son 1 haftada 1milyon lot almýþ. Takip eden varmý neyin nesi bu alýþ? Farkýndaysanýz düþüþlerde hemn toparlýyor.
Yer Ýmleri