Her kez istediði fiyattan satmaya hakký var. serbest piyasa ama baskýlamak amaçlý lot koyup , azcýk yükselince cekmek ne
Her kez istediði fiyattan satmaya hakký var. serbest piyasa ama baskýlamak amaçlý lot koyup , azcýk yükselince cekmek ne
Ý cacýk olmaz biþey de çýkmaz.bu arada daginin satýþlarý ne alemde geçen iç çamaþýrý alayým dedim dagý bulamadým bir türlü bende tutku aldým.pek satýþ reklam yok gibi
sayýn borsa istanbul baþkanýnýn konuþmasýný blombergde dinledim. ky nýn þikayetlerini inceliyecez.kimseyi madur edilmeyecek demiþti.
Þikayetin Bist'e ulaþtýðýný ve iþleme alýndýðýný söylediniz. peki bugün kademelerde durum nedir?
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
þu saate kadar 280000 lik koyamadý. 160 000 lot alýmla 1,30 a kadar çýkar. ama sanki bu sefer alýþ geldikçe küçük küçük lotlarla iþlem yapýyor gibi
dikkat ettiyseniz 1,20 ile el deðiþtiriyor lotlar. spk sonrasý yeni yol bulmuþlar. daha sonra bu alan koymaya baþlýyacak. ama ben bunuda þikayet edecem. nasýlsa kendi davamý kendim savunuyorum. spk cezasý sonrasý bir davada benden
Þimdi yukarýya mal satýþý koymak yasaklandý da biz mi duymadýk.
Yer Ýmleri