bilançolar ne zaman geliyor?
bilançolar ne zaman geliyor?
Ay sonu gelir genellikle daðýnýn bilancosu
dagi sever 3. çeyrek bilançolarýný bakalým
Ýkinci ceyrekte net 8 milyon euro borcu vardi. Euro 5.31di. eylul sonunda euro 6.96.. yani kabaca 13-13.5 milyon tl buradan ekstra zarar yazacak.
TA-1004 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Ben dagini bilançolarýna çok inanmýyorum (pek çoðunun bilançolarýna inanmmýyorum)
döviz artýþlarý öncesi borcu kapatmýþ olabilirler, bu süreçte büyük bir ihracat yapmýþ olabilirler, 3 milyonluk zarar 30 milyon kar da gösterebilir.
Unutmayalým dolar kuru 7.20 olunca bir çok firma dolar kredisi alýp tl'ye geçmiþti, bilançoda borç gözüküyor ama kim
bilir asýl durumu?
Çok da dikkat etmemek lazým böyle kaðýtlarda. Rekor zarardan sonra %50 yaptý kaðýt.
Bilancodan hem büyük zarar bekliyoruz hemde yatýrým yapýyoruz ben bunu anlamadým gitti. Þirket 8 milyon euro yu bu ay sonunda ödeyecek ödedidigi içinde büyük zarar yazacak peki 8 milyon euro kredinin vadesi bu aymý doluyor. Bilmediðimden soruyorum yanlýþ anlamayýn merak edip bakmadým bu borca. Forex mantýðý gibi oldu dagide þirketin iniþine yatýrým yapiyoruz.
Dipnotlarda vadesi yazili.
Kabaca 1.24 milyon euro 3 ay icinde..
3.72 milyon euro 3-12 ay..
3.2 milyon euro 1-5 yil..
TA-1004 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
hisse yine zarar yazacak, hacim de yok, garanti birkaç bin alýyor o kadar, patronun yabancýya satmasý lazým döviz daha da düþmeden, ytd.
Yer Ýmleri