Cahil cesareti benim iþim. Daha önceki zararlarým hep sabýrsýzlýk yada ihtiyaçtan dý ilk defa ihtiyacým olmayan parayla girdim. ayrýca dagi en az 30 yýllýk bir þirket. iflas etmesin yeter. eninde sonunda yukarý fiyatlarý görür diye düþünüyorum. firmada maillerime olumlu bakýyor. yazýlan cevabý bu
Deðerli pay sahibimiz ,þirketimizin kamuya açýklanan son bilançosuna göre pay baþýna defter deðeri 2.515 TL olmasýna raðmen Borsada oluþan pay fiyatýmýz bu deðerin yarýsý kadardýr. Pay fiyatlarýmýzýn borsadaki deðeri , yatýrýmcýlarýn arz ve talepleri sonucu yaptýklarý iþlemler ile oluþmaktadýr ve bu konuda bizim bir müdahalemiz mümkün olamamaktadýr. Þirketimizin mali yapýsýnda ve faaliyetlerinde kamuya açýklanmamýþ özel bir durum söz konusu deðildir.2016 yýl sonu bilançomuzun son yayýnlanma tarihi 1 Mart 2017 olup ,süresi içerisinde bilançomuzu açýklayacaðýz. Döviz kurunun þirket bilançosuna muhtemel etkileri konusunda bizim bir yorum yapmamýz uygun olmaz, ancak siz kamuya açýklamýþ olduðumuz 2016/9 aylýk bilanço ve dipnotlarýmýzý inceleyerek bir tahminde bulunabilir yada yatýrým hesabýnýzýn bulunduðu aracý kurumunuzdan bu hizmeti talep edebilirsiniz.
2016 yýlý içerisinde pay fiyatlarýmýzýn yaklaþýk olarak en düþük 1,05 TL ve en yüksek 2,78 TL deðerlerini gördüðünü dikkate aldýðýmýzda ,benzeri fiyat marjlarýnýn Borsanýn doðal iþleyiþi çerçevesinde her zaman yaþanma ihtimali olabileceðini hatýrlatýr ve bu marjlarýn sizin istediðiniz yönde gerçekleþmesini temenni ederiz.
Her zaman için soru ,öneri ve þikayetlerinizi iletmenizden memnuniyet duyacaðýmýzý ve dikkate alacaðýmýzý bilmenizi isteriz.
Saygýlarýmýzla.

Alýntý yaparak yanýtla

Tamam o zaman anlalaþýldý

Yer Ýmleri