Okacha sende para var gibi duruyor hemserim bence patron daghl 'yý satar. Þu Daghl 'yi satýn alda borsa alemi bir patron görsün
Okacha sende para var gibi duruyor hemserim bence patron daghl 'yý satar. Þu Daghl 'yi satýn alda borsa alemi bir patron görsün
Benim holde malým kalmadý,bence satmaz,hoþ satarsa þirketin önü açýlýr.malum beceriksiz selo bi halt edemedi mevcut tebliðlerle.anca bedelli yaptý onda da patladý.patronda dehledi bunu.ilerde eros yapar mahmut þirketi.halka açýlmak zor.satmak en kolayý.gerçi selim kalsaydý patrona satalým derdi,o derece vizyonsuz bir adamdý.
Okacha biz kimin kim olduðunu kimin nerelerde malý olduðunu bilecek kabiletteyiz eskiden balboa vardý rahmetli oda bilirdi.
1999 buyana borsada yatýrým yaparým. Patron hangi aracý kurumlarý kullanýyor, hangi aracý kurumda kimlerin olabileceðini tahmin edecek öngürümüz ve tecrübemiz vardýr. Biri kapa bildirim gönderdiðinde o gün hangi aracý kurum olabileceðini not alýrým.
Yahu kasýrga sana yalan borcum mu var?neyin gayretindesin,kripto selimsen açýkca söyle yada özelden yaz.iki çift lafým olacaktýr sana.ismim mete tayfun yüksel.elimde holding yok diyorum,giyim var diyorum kýtmýsýn nesin.Paramýn yüzde 50 si netholding de geri kalaný da isctr de.burdaki portföy benim için tuvalet kaðýdý.çok matah bi hisseymiþ gibi takasýný bilsen ne bilmesen ne.patronu mahmut,ürettiði de don.al hayrýný gör.ben bu heriflerden 2012 de kazýk yedim.misli ile ile çýkardým baþka hisse de.ister satsýn ister nikah kýysýn.umrumda olmaz.Izmdc de satacaðýz ayaðýna kaldýrýyorlar.tabi alýcý gelirse çakarlar,batýk þirketler patronu.
2012 den buyana bu hissedeki eleþtirim hep ayný Selim felan deðilim Selimin iþi gücü yokta burada seninle mi uðraþacak adam þirketten ayrýldý gitti. Bende uzun zamandýr bu hissedeyim bunu sende çok biliyorsun yeri geldi þirkete de eleþtirilerim oldu fakat borsadaki hiç bir þirket patronu ve genel müdürü yatýrýmcý kazansýn diye þirketlere ralli yaptýrmýyor. Daginin defter deðeri ortalama 2.50. Örneðin alýyor birileri hisseyi hisse 1,80 ne çýkýyor sonra orada býrakýyor. Hisse seansta 30-40 bin adetlerle geliyor 1.30 bandýna yav kardeþim 3-4 milyon hisse alýyon saçma sapan iþlem hacmiyle hisseyi saldýrýyon aþaðýya. 1.30 bandýna gelen fiyattan birileri biraz topluyor önünde toplu bir tehdit olduðundan az bir karla býrakýyor hisseyi tekrar aþaðýya. Çünkü önündeki toplu olan lot hep bir tehdit bu kýsýr döngüde 2012 den bu yana sürüp gidiyor. Sende oturmuþ burda yok patron þunu yapmadý yok müdür bunu yapmadý deyip serzeniþte bulunuyorsun. Biz aðlasakta zýrlasakta yapmýyor patron napalým þimdi.
'Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer''
Sat çýk,benim maliyet 1.20 idi.2.20 de verdim ellerine,daha da iþim olmaz.yoksa kafayý yersin burda.
Bak hisselerin haline bugün, ne oldu malüm þahýs 1.70 kadar aldý. sonra almayý býraktý hisseler 20-30 bin hacimle salar aþaðýya artýk yaptýðý tek þey bu, biri beyefendiye gelip kaldýrýlacak beyefendi para kazanacak vay yavrum vay, þu adam bu zekayla borsadan para kazanýyor ya vay halimize
'Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer''
Yer Ýmleri