Yaklaþýk 1 haftadýr dagideyim ve gözlemlediðim bu hisse ya çok güzel bilanço açýklayacak ya da mali anlamda pozitif bir haber gelecek gunlukculer acikcilar salça olmasa bu hisse pd deðerinin en az 2 katýna bir an evvel çýkmak için yönünü yukarý çevirmiþ. Tahminen bilanço için yapýyorsa bu hareketi bilanço açýklanana kadar minimum 3.50 ile 4.50 arasýnda bir fiyat aralýðýna gelecek orta vadede is 4.50 _ 6 lira olabilir diye tahmin ediyorum
Daha önce dyoboya bossa yataþ gibi hisselerde bulundum takip ettim daginin sert hacimli yükseliþi düzeltmesini gün içinde yapmasý bu hisselerin yükseliþ tarzýna benzetiyorum. Tavan veya taban bitirmiyor. yükseliþi gün kapanýþý % 10 altýnda düzeltmesi % 5 altýnda testere misali yükseliþi var tekniði birebir uygulamasa da cok uç formatta gitmiyor. Gün icinde sakin olan panik yapmayan birazda risk faktörünü tatlý sert kabullenen icin orta vadede hatta onumuzdeki bir ay içinde ideal bir hisse...
Bence yarýn çok önemli günü 2.85 ve üzeri kapatýrsa haftaya 3.10 ve üzerine çýkmasýný bekliyorum...
Yazdýklarým tamamen beni baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri