Koç garan ve vakýf in bant sýkýþma durumlarý nedir
Üç gün önce aldýk elimize yapýþmasýn da
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 13 barlýk verimi en yüksek 10 senet, MACD (Trigger 2 olmak üzere), 3 (al) ya da 4 (tut) konumunda olmak üzere...
Bu þartlarý saðlayan ilk 10 senet yer deðiþtirerek 02 ocak- 20 þubat / 2018 tarihleri arasýnda alýnýp satýlmýþtýr.
Toplam karlý iþlem sayýsý % olarak fazla olsa da zararlý iþlem sayýsý adet olarak çok yüksek seyretmekte. Ve alýþ satýþ yapýlan senet sayýsý da çok fazla gerçekleþmektedir.
Sorum þu;
Karlý iþlem sayýsýný arttýrmak için ve toplam iþlem sayýsýný azaltmak için neler yapýlabilir?
13 rakamýný arttýrmak, kapanýþ yerine ortalama ya da daha baþka bir indikatör kullanmak aklýma gelenler...
Sizlerin de önerilerine açýðým...
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Arkadaþlar bu konu hakkýnda düþünen yok mu hiç ? Geriye dönük teste devam edeceðim ama yazýlým bilgim olmadýðý için ilerleme çok yavaþ oluyor. Bu da beni konudan soðutuyor... Eðer düþünce zenginliði oluþursa parametre ve yöntemleri içeren indikatörleri deðiþtirerek devam etmek istiyorum... Eðer konu hakkýnda görüþ belirten olmazsa elimdeki yönteme devam etmek zorundayým... Daha fazla ilerleme kaydetmek için ne yapmam gerektiði konusunda kararsýzým.
Özellikle mekanik alým satým sistemleri üzerinde çalýþan arkadaþlar varsa onlarýn görüþlerini ve yardýmlarýný bekliyorum...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri