aracý kurum kullanmak mý mantýklý banka mý ? cünkü bana göre banka hisse senedi iþlemleri için daha avantajlý
aracý kurum kullanmak mý mantýklý banka mý ? cünkü bana göre banka hisse senedi iþlemleri için daha avantajlý
Hocalar ayni anda hem doviz hem hisse alabilecegim bir platform var midir acaba? Borsadan dovize gecmek istedigimde parami almak icin 2-3 gun beklemem gerekiyor. Ayni gun icinde hem doviz hem hisse alabilecegim bir portal yok mudur aCaba?
Vakifbank vakifyatirimda islem yapiyorum ben de.baslangicta binde 2 idi orani.sonralari arayip gorusup binde 1 e dusurduler.ancak bu oran bile yuksek.hem alista hem de satista toplam bedel uzerinden alindigindan kaydadeger bir ucret ortaya cikiyor.gecenlerde osmanli menkul tarafindan arandim.onbinde 5 e yakin bir oran soylediler.ancak banka disindaki sirketlere guven nasil olur bilemiyorum.
Bir araci kurumla oran uzerinde anlastiktan sonra degistirme yapabiliyorlar mi yukariya dogru keyfe keder ?
Sent from my iPhone using hisse.net
Pazarlýkla oraný dusurebilirsiniz ama bankalar düþmez bende bankada Ýdim aracý kurumlarýn aracý kurumlar bariz olarak komisyon olarak daha iyi sonuçta hisseler takasbankta þirketin görevi sadece emirleri borsaya iletmek þok onaylý bir kurum olsun gerisi sorun deðil özelden kendi tavsiyelerimi verebilirim.
20 yýldýr aracý kurumlarla çalýþýyorum...Çalýþtýðým kurumlardan kapananlarda oldu ama sýkýntý çýkmadý....Komisyon olarak bankalara göre oldukça avantajlýlar...Piyasada ortalama 10.000/5 oran var...pazarlýkla daha altý da olabilir....Anlýk veri ekraný ve diðer masraflardan muafiyet gibi detaylarda önemlidir....
Halkyatýrým ile çalýþýyorum. Acemi olduðum dönemde iþ yatýrým ile binde 2 çalýþýyordum. Sonra Halk yatýrýma geçtim Binde 1.5 ile. Sonra Halk Bankasý maaþ müþterilerine özel Onbinde 9 gibi bir kampanyalarý varmýþ. Ona geçtim. Þimdi de son olarak iþlem hacmim her ay 500000 TL üstü olduðu için Onbinde 7 ye çektiler ve matriks derinlik, aracý kurum daðýlýmý vs ücretsiz alýyorum. Son 6-7 aydýr halk yatýrým ile çalýþýyorum memnumun. Bende de durum böyle, bilginize... Ha iþlem hacminiz 10 milyon üstünde olursa aylýk durum yine deðiþiyor. On binde 1-2 falan oluyor tabi pazarlýðýnýza göre...
Merhabalar. Yaklaþýk 3 yýldýr BMD ile çalýþýyorum. Komisyon oraným Binde 2. Çok fazla iþlem yapan biri deðilim fakat çok daha uygun komisyon oranlarý varken artýk daha fazla BMD'nin komisyon oranýna katlanmak istemiyorum. A1 Capital firmasýnýn komisyon oranlarý ve çalýþmasý mantýklý geldi. Bu firma iyi midir? Diðer taraftan hangi aracý kurumu tavsiye edersiniz? Þimdiden teþekkür ediyorum.
Yer Ýmleri