Umit05 anlamadýðým nokta kardeþim sen niye þimdi asabileþtin ben onu anlamadým. Ýnsanlar 2.45 deyken bedelli açiklamýþ bir sirketin bilgilerini veriyoruz burada. Hýmm dedikte bir algýmý oluþturduk yada kimseye alma yada satmamý dedik. Alacak olan 2.45 den alým yapacagý yerden buradan almasýmý kötü yada 4 lerden satarým diye düþunenin þuan 2.32 iken iyiki 2.45 den satmýþým demesimi kötü. Kimi maðdur ettik burada sadece küçük yatýrýmcý zarar etmemiþ oldu bende þahsi fikrimi stratejimi paylaþtým. Þimdi sen diyorsunki ben spk ya seni þikayet edecem. Peki neden ? sadece stratejimiz þans yada yagver gitti tuttu ve insanlar kazandý diyemi. Kardeþim yanlýþ anlama burada kimsenin yatýrimýna karýsmýyoruz düþüncelerin paylaþildýðý açýk bir platform ve yaptýðýmýz herkes gibi þahsi düþuncelerimizi paylaþmak. Bilgi paylaþmak ne zaman yasaklandý Kap haberini paylaþiyoruz takip etmeyenler için. Anladýðým kadar hissedesin kardeþ ben kimsenin kaybetmesini istemem. Ýnþallah gönlündeki fiyatlarý görür hisse. Kimse zarar etsin diye fikir paylaþanlardan degiliz sendede 05 yazýyor sanýrým sende Amasyalýsýn inþallah gönlünden geçen oluþur kardeþim. Sonuçta bende sadece takipteyim ve stratejim oluþursa benimde gireceðim bir hisse...
Ancak tutumun hiç hoþ deðildi dahada bu sayfada strateji paylaþmam yanlýþ anlama spk þikayetindir felandýr bundan dolayý deðil. Düþünülenlerin burada farklý algýlandýðý bir algý oluþtuðu için ...
Saðlýcakla kal,

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri