þirket iyi olmasa elbet yatýrým yapmam ama bu kadar uçuk kaçýk saçma sapan yazýlar ve hesaplar ayýp oluyor.. þirketin sahibi yahudi kökenli dolaysýyla israil den ihracat baðlantýsý yapmasý süpriz deðil... ( 3 milyon dolar israilden sipariþ geldi )
þirket iyi olmasa elbet yatýrým yapmam ama bu kadar uçuk kaçýk saçma sapan yazýlar ve hesaplar ayýp oluyor.. þirketin sahibi yahudi kökenli dolaysýyla israil den ihracat baðlantýsý yapmasý süpriz deðil... ( 3 milyon dolar israilden sipariþ geldi )
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
birileri vardý hisse bedelli acýklayýnda 1 tl ye düþecek diyordu aðzýnýn payýný verip gönderdik ortada yok.. kusura bakmayýn 200 milyon pd hayalcilik .. ha dersenizki rtalb glryh gibi operasyon olur onuda Allah bilir
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Arkadaþým 3 milyon dolar sipariþ almadý mý bu þirket...kapta mevcut...diyorum ki yatýrýmcý sorumlusu ile konuþtuðumda memnun kalýrlarsa sipariþ gelmeye devam eder dedi...istersen ara kendin öðren bu durumu...POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Qnbfl piyasa degeri 13 milyar...RTA nin 2.200 milyar...bistte olmaz olmaz diye bir þey yok...beyaz 2 liradan 205 liraya gitti..ekiz 0.27 den 21 liraya geldi...borsada örnekleri çok diyorum...bak uçmayan Pegasus 22 den 66 ya gitti coronada...batik Spor hisseleri uçuyor...bende kalkmýþ seninle borsada mantýk tartýþýyorumPOT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 yýlýnda selgd 13 dolar hisse baþý...þimdi 0.6 dolar...buna da gulsene
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsanlar 8 TL hedef verip lot almasýnlar...sonra düþmeye baþlarsa senden bilirler POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazý da burda kalsýn bakalým...sen benimkini gönder ben seninkini...silersin filan POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri