Vay be alayým dedim o gün yüklü yazýnca direkt tavan açacaktý olmadý ben trade ederim alýp beklemek kitabýmda yok benimSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be alayým dedim o gün yüklü yazýnca direkt tavan açacaktý olmadý ben trade ederim alýp beklemek kitabýmda yok benimSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Sakýn malýnýzý kaptýrmayýn sakýn topu topu 10 milyon hisse var piyasada.......bu yüzden sahipleri apar topar % 100 bedelliye müracaat etti.....fazla hisseyle yükseklere uçmak için çünkü çýkýþ spekülatif deðil ....hikayesi var yolu çook uzun ÝYÝ BÝR BLANÇO BEDELLÝ ONAYI ARSA PROJE SATIÞ ARTIÞI CÝRO VE GÖZALTI PAZARINDAN ÇIKIÞ ....sizi yoldan çevirmek için malýnýzý kapmak için çeþitli senoryolar yazýp çizecekler kafanýzý bulandýracaklardýr... asla malýnýzý kaptýrmayýn asla ........20 yýldýr kaybeden sizdiniz kazanýrken kaybetmeyin....
malý kaptýrmayýn demek yaz koçum yaz ekürin yok oda yazsýn
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Vakýf yatýrým 1 mly.mal satarak 1,00 tl.bedellinin parasýný çýkardý......kýsaca bu satým alým için yapýldý....ÜZÜLMEYÝNNNN....![]()
Yer Ýmleri