Mesela þu deðerleme yapýlan baðlý ortaklýða ait gayrimenkul deðerlemesi de bu amaçla yapýlmýþ olabilir mi? Belki de faaliyeti olmayan bu ortaklýk veya ortaklýða ait mallar satýlacak mý?
En azýndan 6 Aylýk bilançoda bir deðer artýþý olacaktýr. Güzel bir 2. çeyrek bilanço her þeyi deðiþtirebilir.
Þirket gerek gayrimenkulleri ile ilgili, gerekse ürün portföyü ile ilgili dönüþüm geçiriyor görüntüsünde . Ýzlemeye devam
Evet enteresan bir tavan yaptý. 200 binden fazla tavana alýþ girildiði anlaþýldý. 100 bin kadar satýs tavandan alýþlar ile karþýlandý.
Bu tip hisselerde fiyat ve hedef tahmini imkansýz oluyor.
Yolumuz açýk olsun inþallah
Benden baþka yok mu kimse.
Bu ara takýldým ýssýz hisselere. TMPOL, IDEAS, SELGD , SALIX. Bunlar benim KATEGORÝ 3 hisselerim. Tutarsa tutar. Ýçlerinde TMPOL ve SELGD daha çok beðendiklerim, diðer ikisi ise sürprizin sürprizi. MEGAP kýl payý kaçýrdým alamadým. Bir düzeltme daha yaparsa onu da alabilirim. kýsmet.
haydi spk onayla þu bedelliyi gönder haberi EKÝZ de neymiþ görelim....eli kulaðýnda her saniyeeee gelebilir....
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Aynen öyle arkadaþým.
POLTK 100 Üzerine attý ama Malesef 75 -80 gibi çýktým.
Ýyi ki çýkmýþým hem borsa genel olarak yatayken para kazanmýþ oldum. Hem çok daha fazlasýný baþka bir hissede kazanmak nasip oldu.
Þimdi elim rahatlayinca küçük ama büyüme ihtimali olan þirketlere yatýrým yapmak için elim rahatladý.
Belli kriterleri kovalayinca ayný hisselerde buluþmak tesadüf de deðil.
Büyüme iþaretleri veren küçük sermayeli , özvarlik borç durumlarý kabul edilebilir sýnýrda olan. Az da olsa faal.karý edebilen vs. ...
Salix biraz sürprizi yüksek bir þirket. Planlarý hedefleri olan ama henüz ortada net bir þey yok.
Heyecan sevenlere)
Bu tip hisselerde anlýk fiyat hareketlerine bakmamak lazým. Alýp belli bir süre beklemek lazým. Bende þimdi cosmo da var.
Birisi saðlam giderse diðer ikisi zarar ettirmese bile yeterli olur.
Yanlýþ anlaþýlmasin ana hisselerim AKGRT TTKOM EGGUB.
Diðerleri heyecan için.
Yatirim tavsiyesi arkadaþlarýma bile yapmýyorum. O kadar bilsek hepsini tek hisseye koyar keyfime bakardým.
Yer Ýmleri