Arkadaslar su konuyu acikliga kavusturayim, sirketin basvuru tarihi onemli degil. Kotasyon yönergesi der ki; Spk 'nin karar tarihinden en az 1 yil sonra tekrar baþvuru yapýlabilir. S P K karar tarihi Aralýk 2019. Ama þunu da belirtmek isterim ki, ne zaman baþvuru yaparsa yapsin yil sonu bilançosunu gormeden S P K ust pazara onay vermeyecektir. Bu sebeple çok iyi bir yil sonu bilançosu bekliyorum. 9 aylýk bilancoda stoklar dikkatinizi çekmiþtir. Ýncir hasat mevsiminden dolayi sirket asýl karlýlýðýni yýl sonu bilançosunda gösterir. Bu saatten sonra zaman lehimize iþleyecektir diye dusunuyorum.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten þirket borçlarýný þuan ki vergi adýndan yararlanýp ödemesi faiz ödeyecek olmasýný düþünürsek yine avantada artýk bir kap haberi bekliyorum bilanço açýkladýðý sonra 20gun içinde beddeliden gelen para 💰 açýklama yapmalarý gerekiyor...yoksa SPK þirket ensesine biner...
Gözaltý pazarý olup beddeli yapmak ..
Kaç þirkette nasip olmuþ..
Bunun sonucu artýk kap haberin düþmesi lazým...
Sabah açýlýþý 2400lot 4tl
Satan yok havadaki sinekleri avlama dönem baþladý...
Bakalým o bitince ne olacak
Büðün satýþlarda çok yüklü mal vardý ,yokmu bir babayiðit alacak o malý,patron yazmýþtýr büyük ihtimalle o kadar malý
Çöl güzel bir haber geldi ,frigo göz altý pazarýndan çýkmýþ ,normalde 28 Kasým’da baþvuru yapacaðýz diye açýklama göndermiþlerdi ,spk baþvuruyu bile beklemeden direk göz altý pazarýndan çýkardý ,aynýsýný Selçuk’tata yapacaklardýr,25 Aralýk’ta göz altý pazarýndan çýkardým diye haber gönderilir spken kötü 12 aylýk bilançoyu gönderdikten sonra spk göz altý pazarýndan çýkarýr bizi
hadi hayýrlýsý bakalým arkadaþlar ,en azýndan þunu öðrenmiþ olduk ,spk ya baþvuruya gerek kalmýyor
Yer Ýmleri