2 liralardan fark ettik ama cok zor hisse. 5 ay once 5,50 lerden alanlara maliyetini bile göstermedi. Bu fiyatlardan hem düþük maliyet yapmis oluyorsunuz hem de 5 aylýk zaman kaybi yasamamis oluyorsunuz. Ama beklentileri olmasina ragmen halen fiyatlamamasi ve alim fýrsatý vermesi düþündürüyor. 1 yýla yakýn oldu hala çözemedim bu tahtanýn hareketlerini. Çok yýprattý bizleri, umarim ayaðýnýz uðurlu gelir.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Patriot,
Teþekkürler [emoji120]. Bu tür hisseler gerçekten sabýr isteyen hisseler. Ýzlemeye kalp dayanmayan hisseler. Ben genelde alýp izleme ekranýmdan bile siliyorum ki sinirim bozulmasýn. Sonra dönüp 6 ay 1 sene sonra bakýyorum. Tabi ara ara gün sonlarýnda da bakýyorum ama asýl karar verme zamanlarýmý daha uzun periyotlar da deðerlendiriyorum.
ÝnþaAllah ayaðýmýz uðurlu gelir de tüm bekleyen dostlar kazanýr.
Her hissede bir motivator vardýr. Buranýn motivatorü de Sn Burak16. Geriye dönük bütün formu okudum. Çok yararlý bilgiler paylaþýlmýþ. ÝnþaAllah hep birlikte kazanýrýz.
Ama bu tür hisselerin riski de var. Ben genelde bu tür hisselere girerken buradaki parayý zaten kaybettim düþüncesiyle yatýrým yapýyorum. Böylece hisse düþse de caným sýkýlmýyor. Umarým iyi yerlere gelir!
Gerçekten gýda hisselerine göre çok çok ucuz kalmýþ bir hisse.Bilançosu 12 aylýk itibarýyla 5-7 milyon arasý gelebilir.Borçlar kapandý.Özellikle vergi borçlarý.Bedelli nedeniyle gelen para ile de ayrýca iþler yapýlacak.Ancak; en önemlisi alt pazara geçiþ.Bir de üç aylýklar da iyi gelecek.Son olarak TAHMÝNÝME GÖRE ÝKÝLÝ FÝYATLARA ÇOK KISA SÜRE DE ULAÞACAÐIZ.YTD...
Acsel aynen ben de devam ediyorum burada da senin hedefin gayet makul bu hisse için zor bir hisse ama umarım beklentilerimizi karsilayacak aynen katılıyorum sana anahtar kelime sabretmek tekrar hosgeldin
Yer Ýmleri