Selam degerli arkadaþlar, hissemiz ana pazara 1 Temmuz' da çýkmýþtý. Henüz çok yeniydik. Ne oldu da alt pazara alýndýk diyordum ama biraz araþtýrýnca iþin aslýný öðrendim. Bist pazar kriterlerinde bir takým revizyonlar yapmis. Min 60 m olan piyasa deðeri þartý 150 m olarak güncellenmiþ. Min 500 olan yatirimci sayisi da 750 ye çýkarýlmýþ. Benzer deðiþiklikler yýldýz pazar için de yapýlmýþ. Dolayýsýyla yýldýz pazardaki bir çok hisse ana pazara, ana pazardaki bir çok hisse de alt pazara düþtü. Bu acýdan düþününce çok da kafaya takýlacak bir durum yok ortada bana göre. Ne de olsa yip pazarýndan buralara gelmiþ bir hisseyiz, alt pazar bilmediðimiz bir yer deðil sonuçta. Soz konusu yeni kriterleri saðlamak Büyük Selçuklu Imparatorluðu için basit seyler. Düþtüðümüz yerden daha da güçlenerek cikmamiz dileðiyle..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar Arkadaþlar...
Çok takýlmayýn pazar deðiþikliðine, tamamen teknik bir konu algýnýzý bozmasýn. Ama tabi ki bazý spekler bunu bir avantaja dönüþtürmek ister mi bakýp görücez, dalgalansa da geçici olur, yatýrým algýnýzla oynanmasýna müsade etmeyin, kapatýn ekraný ve diðer iþlerinize odaklanýnEyvallah dostum sonun da sen de kabul ettin egecan olmadýðýmý
Bu arada egecan da diðer yerde bu konuyla ilgili yazmýþ
saðolsun beni de övmüþ biraz
Egecan çok þahsýna münhasýr bir arkadaþ, o sayfanýn rengi diyebilirim biraz evet bazen küfürlü konuþsa da iþin aslýnda eðlencesinde olduðunun farkýndayým
O sayfaya da diyebileceðim þudur, yatýrýmýnýzla eðlenin sizi üzmesine izin vermeyin, þakanýn dozunu da çok kaçýrýp birbirinizle kavga etmeyin
herkese hayýrlý bol kazançlar dilerim...
Suat bey ben sadece Selçuk Gýda þirketi için sýkýntýlý olabilecek 2 maddeyi yazdým. Halka açýklýk oraný, likidite oranlarý vs. baþka kriterler de var. Bahsettiðiniz hisseler benim yazdýðým kriterleri saðlasalar dahi, diðerlerinde sýkýntý yaþamýþtýr. Fotoðraf ekleyemiyorum ama pazar koþullarýnýn tamamýný Bist ana sayfasýnda duyurular kýsmýndan görebilirsiniz.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt pazara alýndý ne olduký batmýþ gibi hergün tabana gýdýyor adi kaðýt sanki iflasmý etmiþ yazýk ya brksn przma bunlarda alt pazara alýndý normal duruyorlar ustelýk oylum bu kaðýtta alýnmýs alt pazara yukselýyor bu selcuk ne kadar kötü bi kaðýtmýþ ki böyle düþüyor lanet olsun
Yer Ýmleri