-
Şöyle bir stratejim var,, eğer dolar yarin 3,54~3,55 araligina gelir ise varantlarimi satip ,, fed sonrasi dolar satim varanti alacağım, , eğer dolar bu fiyatlarda kalır ise pozisyonuma devam edeceğim,,
-
Dolarda 3,46 referans noktasi,, burayi kirmadigi sürece önce 3,55 sonra 3,65 hedef konumunda olacaktir,,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Dolarda 3,46 referans noktasi,, burayi kirmadigi sürece önce 3,55 sonra 3,65 hedef konumunda olacaktir,,
Dolar 3,46 dan döndü,, ilk hedefimiz 3,55,, ama ben savrulma olup 3,60 i zorlayacagimizi düşünüyorum, , özetle 3,58~3,60 arasına gelir ise usijh varantini satip,, dolar satim varantina geçeceğim inşallah,,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Dolar 3,46 dan döndü,, ilk hedefimiz 3,55,, ama ben savrulma olup 3,60 i zorlayacagimizi düşünüyorum, , özetle 3,58~3,60 arasına gelir ise usijh varantini satip,, dolar satim varantina geçeceğim inşallah,,
Dolar günü 3,58 üstü kapar ise 3,65 i beklerim,, eger bugün ve yarin 3,56 altinda saatlik kapanış yapar ise varantlarimi satarim,,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Dolar günü 3,58 üstü kapar ise 3,65 i beklerim,, eger bugün ve yarin 3,56 altinda saatlik kapanış yapar ise varantlarimi satarim,,
Stop noktami 15~16 saat dilimindeki en dusuk seviye olan 3,5666 olarak guncelledim,, 3,5666 altinda saatlik kaparsa satarim varantlari,, yoksa tutmaya devam,,
-
-

Originally Posted by
freesky
Teşekkürler syn freesky,,
Sizin yöntem iyiymiş: ) du bakalim bizim yöntem nasıl olacak,,
-
En fazla 7 kat yaparsın. ...fazlası yok....parayla değil istersen A4 kağıtları dene
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri