-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Stop noktami 15~16 saat dilimindeki en dusuk seviye olan 3,5666 olarak guncelledim,, 3,5666 altinda saatlik kaparsa satarim varantlari,, yoksa tutmaya devam,,
dünden bu tarafa 3,5666 ya 3~4 kez dokunup cikti,, stoplara riayet edip yolumuza devam,, eğer bugün 15~16 saat aralığına kadar 3,5666 yi kırmadan asarsak tekrar 3,58 üstü deneme beklerim,, eger kirarsa satariz varantlari,,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
dünden bu tarafa 3,5666 ya 3~4 kez dokunup cikti,, stoplara riayet edip yolumuza devam,, eğer bugün 15~16 saat aralığına kadar 3,5666 yi kırmadan asarsak tekrar 3,58 üstü deneme beklerim,, eger kirarsa satariz varantlari,,
Stopa uyduk ve 30 dan verdim varantlari,,
-
Dolar da 3,5225 e kadar duzeltme olası,, eğer orayi kirarsa 3,49 var aşağıda,, ben nasip olur ise yarin dolar satim varanti alacağım,,
-
Usivi varantini 10 kurustan aldik hayirlisi ile,,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Usivi varantini 10 kurustan aldik hayirlisi ile,,
11 krs a sattim varanti,, eğer gelir ise 9 kuruşa alim girdim tekrar
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
11 krs a sattim varanti,, eğer gelir ise 9 kuruşa alim girdim tekrar
sen yazdıktan sonra dün akşama doğru bende 0,08 den biraz almıştım yarısını 0.11 den verdim yarısı duruyor.
-

Originally Posted by
bulutaslan
sen yazdıktan sonra dün akşama doğru bende 0,08 den biraz almıştım yarısını 0.11 den verdim yarısı duruyor.
Hayirlisi olsun inşallah syn bulutaslan,, selametle,, ben dolarda 3,72xx bekliyorum,, eğer gelir ise oradan tekrar satim varantina geçeceğim, ,
-

Originally Posted by
ebuhuzeyfe
Hayirlisi olsun inşallah syn bulutaslan,, selametle,, ben dolarda 3,72xx bekliyorum,, eğer gelir ise oradan tekrar satim varantina geçeceğim, ,
gerisinide 0.11 den verdim dediğin gibi 3.72 lerden tekrar gireriz teşekkürler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri