Bir birey, facebook, Twitter, instagram vb hesaplarýný kapattýðýnda sosyal olarak intihar etmiþ sayýlýr mý? Gece açýp gizlice bakmak yok ama!![]()
Bir birey, facebook, Twitter, instagram vb hesaplarýný kapattýðýnda sosyal olarak intihar etmiþ sayýlýr mý? Gece açýp gizlice bakmak yok ama!![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Hepimiz saðlýklý kalalým inþaallah.
Sosyal medya nýn akýllý telefonlar ile baþladýðýný varsayýyorum. 2012 yýlýndan sonra toplumun geneline yayýldý. Biz bu kadar bu telefonlara baðýmlýyken peki akýllý telefon ile geliþen nesil hangi sorunlara gebe? Ýþte bunu görecek bir yönetim ve eðitim Þekline ihtiyaç var. Ben en çok Çocuklardan korkuyorum. Akýllý telefon ile hayal kuramayan bir nesil geliþiyor. Hayal kuramayan bir toplum ise geliþemez. Oluþacak psikiyatrik problemler ise uçsuz bucaksýz. Þimdiden bir öngörüde bulunabilmek bile imkanSýz. Nedense muhabbet hep psikiyatriye dayanýyor [emoji28].
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Forum Kurallarý
Hayat bazen çok cimridir.
Ýnsanýn yeni bir duygu tatmaksýzýn günler, haftalar, aylar hatta yýllar geçirdiði olur.
Yer Ýmleri