Murat bey...
Aslýnda ben kimseyi memnun etmeye çalýþmýyorum. Defalarca yazdým ama kabul etmek istemediler. USD'da yükseliþ kaçýnýlmaz baþlýðýnda yazýyordum. USD yükselecek diye. Herþey gayet iyi idi.. Orasýný normal bir baþlýk sanmak en büyük hatam imiþ. USD 3,38 TL den 3,96 TL ye zýplamýþtý.. Malum baþlýkta USD düþebilir, iyi yükseldi demem ile TROL tayfasý hücum etti. Orada TÖVBE yazmam dedim..
USD da düþüþ kaçýnýlmaz baþlýðýnda USD bu yükselir de düþerde þeklinde yazýþmalar yaparken KADROLU TROL tayfasý baþlýklarýndan sýkýlmýþ olacaklar ki; USD da Yükseliþ Kaçýnýlmaz Baþlýðýný býrakýp USD da Düþüþ Kaçýnýlmaz baþlýðýna geldiler.. Defalarca dedim, USD bu düþer de çýkarda. Yazalým, okuyalým, geçelim. Paramýzý kazanalým. Yok, ama bunlar için USD düþebilir ile ilgili en ufak bir ima dahi NAMUS DAVASI haline getirip ne üniversiten, ne hizmetin, ne tecrüben, ne þimdiye kadar ki isabetli yorumlarýn kalýr...
Yahu yazmayayým, yazmayayým diyorum.. HUMAN01 bu tip agresif ve çirkin yazý ve yorumlar için foruma yazmayý býraktý. Halbuki, o denli deðerli yazýlarý ve dostluðu vardýr. Onunla banka hissesi alýr, onu izlerdim.. USD yorumlarýný beðenir okurdum...
Adam küstü ve gitti....
Neyse, USD Düþüþ Kaçýnýlmaz baþlýðýnda saldýrýlar olunca "Yoruldum" buraya da yazmam dedim. Bu baþlýðý kendim kurdum. Bir tür "Kendime Yazýlar" yazmak için.
Arkadaþ TROL tayfasý oradan buraya zýpladý. Burada da seviyeyi düþürdüler.. Ne iþimiz, ne tecrübemiz ne ahlakýmýz kaldý..
Defalarca yazdým, burada benim yazdýklarým benim fikirlerim deðildir. Bunlar TESPÝTTÝR.. TESPÝTLER hoþunuza gider yada gitmez, o ayrý bir konu...
Mesela, ben de "KANAL ÝSTANBUL" konusunda %51 negatif yöndeyim. Ama bir Jeolog olarak yapýlacak bir kanal depremi tetikler demek kadar büyük bir CEHALET olamaz... Bu BÝLÝM dir.. Senin AKP nin bu projeyi yapýp yapmamasý ile alakasý yoktur.
Yahu, öyle bir hale gelmiþiz ki; "Erdoðan" kalkýp dese dünya yuvarlatýr, ben de Evet yuvarlaktýr, hemen karþý taraf
-Yuhhh.. Hadi ordan... Alçak SELKA... Ufku görmüyormusun, embesil.. Nasýl düz olur. Jeolog muþ.. Yuvarlak olan dünyada denizler nasýl dökülmez" þeklinde argümanlar gelecek...
Sanýrým toplum olarak hepimizin asabý bozuk... Belki, buna ben de dahilim....
Neyse.. Kalýn saðlýcakla..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri