Alnt Originally Posted by bir-esnaf Yazy Oku
Hafta sonu aa eilimle kapanan dolar, bugn itibariyle devam ettii dn srdrmtr.
Sebep sonu konusuna girmeden , unu rahatlkla syleyebilirim ki Sn.Selka'nn ngrleri ve pozisyon alma zamanlar yine tam isabet ile tutmutur.
Her zaman olacak Selka ne derse o kacak eklinde alglanmasn.
Sadece forumdaki birok arkada gibi ikembe-i kbradan sallamyor, takm tutar gibi taraf tutmuyor gerekten effaf analiz edebiliyor gelimeleri.
Tebrik ederim Selka abim. Kazancn daim olsun.
Sn.Esnaf ok teekkr ederim. Yorumun tek kelime ile harika. Gerekten 4,5 trilyon usd lk usd piyasasndan USD tahmin ettim demek yrek ister...
Benimkisi sadece bir ngr idi... Ve de ngrlerimi burada paylatm.. Paylarken de tm yaptklarm tek tek yazdm. Kzan da oldu sizin gibi takdir eden de. Herkesin can saolsun...

Sn.Bir esnaf 3,9680 TL den 3,4311 maliyetli USD portfym boaltarak %10 USD %90 TL de faizde kalmtm. %10 USD portfym belki Zarrab davas ile 4,06 TL ye giderse FULL USD sat yaparm demitim...

Ksmet onu bilemedim... Elimde %10 kalsn....

Lakin benim buraya yorum yazmam da tek sebebim udur...

Kendimi ispat filan asla deildir... Mrid toplamak hi deildir...

Baknz;

Trk Foreks piyasasnn %65'i yabancnn elindedir... Eer bu oran %1 yerliler lehine evriltebilirsem ne mutlu bana.

Sen, Ben , o kazanrsa Trkiye kazanr, yabanc kaybeder.. Elimizdeki sermayeyi her gn 1 TL dahi bytrsek o vakit yabanc ortada cirit atamaz... stediini yapamaz... Bankalardan 1 adet fazla hisse yada senin kazanacan 1 fazladan USD senin deil, gerekte bu lkenindir...

Tek amacm budur....

Tekrar Teekkr ederim... Akl yettiince, dil dndnce...