Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
KomradCelal bu konuda yeni vesikalar ve fotoğraflar yayınlamış... Yunanı denize dökmedik, onlar bizden tam 3 gün önce İngilizlerin emri ile güle oynaya Yunanistana evlerine gittiler... diyor. Kaynaklarını da vermiş. Fotoğraflarını da yayınlamış.

https://twitter.com/komradcelal1/sta...002174978?s=21
nacizane tavsiyem

tarih kitaplarini okurken yazarlara kaynaga dikkat ediniz. Eger yazarin menfaati varsa veya tarafsa o kitaba itibar etmeyiniz

Ornegin Kurtulus Savasi hakkinda bilgi edinmek istiyorsaniz Ingiliz yada Yunan kaynaklarina bakmak cok yanlis. Cunku kendi menfaatleri dogrultusunda yazacaklardir. Kurtulus Savasi esnasinda savasa katilmamis ulkelerin kaynaklarina bakmak daha dogru bir yol olacaktir

Ornegin Rus yada Amerikan tarihcilerinin yazdiklari daha tarafsiz olur diye dusunuyorum. Comrad Celal in twitter sayfasini takip ediyordum cunku basta ilginc geldi. Sonra anladimki adam british foreign policy gibi savasta dusmanimiz olan ulkenin ne idugu belirsiz yayin organindan cimbizla secerek kopyaliyor. Bende Ingiliz olsam bende Ingiliz menfaatine uygun yazardim. Itibar etmeyiniz