Beklentilerimiz gerçekleþirse Rixos da tanýþma faslý yaparýz. Olmazsa saðlýk olsun.
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklentilerimiz gerçekleþirse Rixos da tanýþma faslý yaparýz. Olmazsa saðlýk olsun.
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tmm hocam insaalah
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hedef ne hocam
Rixos ta tanýþma faslý olur inþallah. Bir gün Muradi Beyin adamlarý bu Ufuðun içine bir Yýldýz Holding iþtiraki elbet koyacak. O gün geldiðinde bugün yazanlarýn çoðu inþallah yatýrýmlýk olarak koyduklarýyla burada olur. % 94 patronda resmî olarak. Önce Ufuk esas faaliyetinden kendi rüþtünü ispatlamýþ olmalý ve buna binaen gözaltýndan çýkmalý. Þu torba yasa baþvurusu olup Rixos arsa hakkýný bir uzatsa. Bu arada arsa hakkýný uzatmak 49 yýllýðýna sahip olmak için kasadan çýkacak para nedir? 88 milyon TL ödeyerek aldýðýmýz bu arsa hiç baþvuru yapýlmazsa kaç yýl daha bizde kalacak.
Bendeki hisse Ile rixos a zor gidilir [emoji38]. Fantezi olmasi lazim. Sponsor ariyorum. [emoji6]. Saka bir yanaklarini kismette varsa olur. Umarim burda ki arkadaslar ozellikle eski ortaklar mutlu olarak rixos a giderse ve gusel bir tanisma yasanir. Neyse cok yazdim Kb. En icten dileklerimle guselliklerle kalin.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
14 sene var
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hak kullanýmý yapýldýðýnda 14 yýl, 49 yýla çýkacak yanýlmýyorsam. Bu hak kullanýmýnýn þirkete maliyeti ne olacak bilen varmý?
kademeleri neden paylaþýlamýyor çoðu hissede paylaþan lar var
Yer Ýmleri