Suan 50 Milyon 6-9 aylik arasinda ozkaynak artýþý garanti. Bilanço son günü 30 Ekim.
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan 50 Milyon 6-9 aylik arasinda ozkaynak artýþý garanti. Bilanço son günü 30 Ekim.
Þu anki karý 10milyon sanýrým þermayesi 39milyon bu bilanço su ayin 30 sanýrým tahminen nekadar artar 10milyonun üstüne artý nekadar olur sence Defder deðerinin bile altýnda þu an bunun ederi nedir dostum
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylýkta Defter deðeri minimum 200 milyon olacak. Ama muhasebe sisteminde. Kervt hissesi satilinca kar zarar a yazýlacak. Þuan Için 9 aylikta kervt pirimini öz kaynakta göreceðiz. Kar a yansimayacak.
Ayrýca rixos olayýný da unutmayalim. Rixos un kýymetini anlamak için Maalt topigini baþtan sona okuyun.
Bu hisseye artý yansimazmi sizce ufuðu 3lere taþýmaya yetmez mi görüþünüz nedir
Tekniðe bakarsak bi sýçrama gözüküyor fazla teknik den anlamam ama.
Hisse gözaltýna finansal kiralama faaliyetleri Son bulduðu için girdi. Þimdi ticari faaliyetleri farklý ve bu faaliyetten geliri var ve ünvan deðiþikliði. Baþvuru durumunda gozaltindan çýkma ihtimali yüksek çýkarsa þayet hedefimi dillendirmek istemem.
Dostum bu hisse hakkýnda bi bilgi sahibi deðildim 1.69 aldýk bu hisse hakkýnda baya bilgi sahibisin dostum peki göz altýndan çýkma baþvurusu yapar mý böyle vi potansiyel bi ýþýk varmý yani hadi çýkdý kanýnýzdaki fiyat neresi olur hani çýkarsa ucuza kaptýrmayan malýmýzý mesala yeþil de göz altýnda bi hisse ama þu an 9 tl bunda bu ýþýk varmý sizce
Yer Ýmleri