Sayin mustiktu bizler saf insanlarýz saf olmasak zaten bu piclerin kaðýdýný almazdýk. John galt ise 140 'tan aldýðý hisseleri millette 270 330 arasý kakaladý ve pýrtý bize geçmiþ olsun zaten geçmiþ geçeceði kadar.
Sayin mustiktu bizler saf insanlarýz saf olmasak zaten bu piclerin kaðýdýný almazdýk. John galt ise 140 'tan aldýðý hisseleri millette 270 330 arasý kakaladý ve pýrtý bize geçmiþ olsun zaten geçmiþ geçeceði kadar.
maalesef bize geçmiþ olsun artýk rahatladýk, 2014 temmuz- 22 eylul 2017 arasý aralýksýz yatay seyretmiþ ne yapsak nafile gucumuz yok ki yukseltelim, kendi payýma enayiler olmazsa uyanýklar nasýl para kazanacak...paramýn 3-1 uçtu, benim için bu saatten sonra hepsi gitsede kýymeti yok, hepimize iy akþamlar, mevtayý nasýl bilirdiniz... o sebeple...
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Valla yapacak bir þey yok beklentisi yok muratta 93 u gerisi 3,56 yapanlar malýný kim aldý takaslar bozulmamýþ ti zor bir süreç ten geçiyoruz kendime göre suremi revize ediyorum 12 ay 24 ay yaptým paramin 3 te 1 i burda bir lotalmam da satmam da hedefe kadar sabýr yaparým spek aklýný alacam soru su beklenti var mý bilanço nasýl gelir pd 0,3 bedava birileri düðmeye basacak önce düþen takoz kýrýlmasý lazým hacim düþmesi normal sonlara doðru hacim dilleri görür keþke matriksim olsa da grafik atsam devamlý ytd....
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Beklemek ten baska care yok
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse zorla mal aldýrmadý sanýrým
Ýnsanlarý tanýmadan da çamur atmayýn herkes kendi hesabýný yaptý sad ce o kadar hedef fiyatýnýzý kendinize göre deðil de baþkalarýna göre yaparsanýz sonucu kabullenmek durumundasýnýz olay bu sadece
satýþ ve alýþ alýver veriver canlansýn
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,30 dan sattiklarimi yeterince yerine koydum biraz da sen canlýlýk kat
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Ayýn 17 sinde genel kurul var birþey çýkarmý
Genel kurul a katýlmadan burdan sallamakla olmaz
Yer Ýmleri