*boe/carney: Faiz artırımı görece yakın bir zamanda gelebilir
boe/carney: Brexit belirsizliği nedeniyle verimlilikte düşme görülüyor
*boe/carney: Faiz artırımı görece yakın bir zamanda gelebilir
boe/carney: Brexit belirsizliği nedeniyle verimlilikte düşme görülüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*brezilya'da eylül'de hizmet sektörü güven endeksi 85,6 (önceki 83,2)
brezilya'da eylül'de sanayi sektörü güven endeksi 92,8 (önceki 92,2)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*italya'da ağustos'ta üfe yıllık %1,5 (önceki %1,0)
*italya'da ağustos'ta üfe aylık %0,4 (önceki %0,0)
*hazine: Hazine garantili dış borç stoku 30 haziran 2017 tarihi itibarıyla 13,2 milyar abd doları olarak gerçekleşmiştir
*hazine: Aynı tarihte ab tanımlı genel yönetim borç stoku ise 797,6 milyar tl olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı %28,5 olmuştur
*hazine: Kamu net borç stoku 30 haziran 2017 tarihi itibarıyla 236,8 milyar tl olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı ise %8,5 olmuştur
*hazine: Aynı tarihte, türkiye net dış borç stoku 283,1 milyar abd doları olarak gerçekleşmiş ve stokun milli gelire oranı %33,9 olmuştur
*hazine: Türkiye brüt dış borç stoku, 30 haziran 2017 tarihi itibarıyla 432,4 milyar abd doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı ise %51,8 olmuştur
*italya'da eylül'de öncü tüfe aylık -%0,3, yıllık %1,1
*italya'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(öncü) yıllık %1,3 (beklenti %1,3, önceki %1,4)
*italya'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(öncü) aylık %1,8 (beklenti %1,8, önceki %0,1)
*italya'da eylül'de tüfe(öncü) yıllık %1,1 (beklenti %1,3, önceki %1,1)
*italya'da eylül'de tüfe(öncü) aylık -%0,3 (beklenti -%0,1, önceki %0,3)
*euro bölgesi'nde eylül'de çekirdek tüfe tahmini yıllık %1,1
*euro bölgesi'nde eylül'de yıllık tüfe tahmini %1,5 (ağustos'ta %1,5)
Yer İmleri