Egerki hisse sahipliyse 2yede ger 3cede sahsen patron yonetiyorsa buralarda 500 gibi fiyatlardan bölerek akli veya mantik yok diye düþündüm sahsen ben olsam daha çok yükseklere çýkarýrdým egemen gibi yatirim tavsiyesi degildir
Egerki hisse sahipliyse 2yede ger 3cede sahsen patron yonetiyorsa buralarda 500 gibi fiyatlardan bölerek akli veya mantik yok diye düþündüm sahsen ben olsam daha çok yükseklere çýkarýrdým egemen gibi yatirim tavsiyesi degildir
Buralar çok sessiz![]()
2tane kap bekliyorum geçiþ baþvurusu 19dan sonra diðeri yakindir
Destek olalým bence.
https://www.change.org/p/borsa-istan...4-2b13ffaee9d9
PARAN VARSA EKLE, YOKSA BEKLE. *yatýrým tavsiyesi deðildir.
'Hýrsýzlar çalarken deðil paylaþýrken kavga ederler'
Bu kagit hala gozaltindan cikmadimi.
Enerji Günlüðü - Casa Emtia, akaryakýt istasyonlarýna elektrikli araç þarj üniteleri kuracak. Bu sebeple Zorlu Energy Solutions ile görüþmelere baþlandýðýný bildirdi.
Akaryakýt istasyonu iþletmeciliði ve akaryakýt ticareti yapan Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri Sanayi Ticaret AÞ’den [CASA] gelen açýklamaya göre, iþletme hakký þirkete ait olan benzin istasyonlarýna elektrikli þarj üniteleri eklenmesi için Zorlu Energy Solutions (ZES) ile ön görüþmelere baþladý.
Ayrýca Casa Emtia, istasyonlarýn buna göre yeniden yapýlandýrýlmasý amacýyla tüm istasyonlarýnda dönüþüm iþlemlerine uygun altyapý çalýþmalarýna da baþladýðýný bildirdi. Bu haberin devamý ne oldu sirket bildiri atsin
Gün gelecek tarih yazacaksýn.
Bunu adým gibi biliyorum.
Uçacaksýn... Uçacaksýn...
SM-G985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri