Þuanda buradaki arkadaþlar ile en iyi kazanabileceðimiz eurobond üzerinden hemfikir olup nominal deðerle 100 bin dolar olan bir eurobondu bankanýn bize paramýza göre bölüp satmasýný isteyeceðiz.
Þuanda buradaki arkadaþlar ile en iyi kazanabileceðimiz eurobond üzerinden hemfikir olup nominal deðerle 100 bin dolar olan bir eurobondu bankanýn bize paramýza göre bölüp satmasýný isteyeceðiz.
Hocam size sorum þu siz eurobond aldýnýz parça parça birilerine gönderebiliyor musunuz? Mesala yarýsýný eþinize gönderebildiniz mi? Sorumun nedenine gelince bizlerden bir arkadaþ alýp secondry iþlemi onun üzerinden yapýlabilir mi? Diye merak ettim mesela 100bin adet nominalli alan bir arkadaþ nominal olarak 10 bin adetlik dilimler halinde bizlere satmasýný istersek. Yada ne bileyim benzer birþeyler.
Selamlar, ben eurobond u cepteteb den aldýðým için nakil (virman) yapmadýlar. Cepteteb sistemi yapamýyor dediler. Bende satýp eþim adýna tekrar aldým. Þansýma fiyatlar lehime geliþti ve karlý çýktým bu iþten. Devlet eurobondu aldýðým için bin ve katlarýndan alabildim.
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizler düþtü, %7-7.5 aralýðýndalar. Dolar 7 dolayýna atak yaptýðýnda %9'u geçmiþti. Devlet bonolarýndan bahsediyorum.
Dolar fiyatýyla eurobond faizi ters hareket ediyor, ben eurobond almaktan vazgeçtim, þimdilik ucuzdan dolar toplayacaðým..
Yer Ýmleri