Ben bu konuda yorum yazmayim, tutan arkadaslar tepki verebiliyor.
Ben bu konuda yorum yazmayim, tutan arkadaslar tepki verebiliyor.
peki sizce portföydeki ideal hisse sayýsý kaç olmalý ? bunun da analizi yapan oldu mu ?
herhalde kimse tek bir hisseye yatýrým yapmak istemezler.. 25 hisseye de yatýrým yapmak istemez.. peki ideal hisse sayýsý kaç olmalý ?
Finans/taþ,toprak/demir,çelik/petrol,kimyasal ürün/otomotiv / perakende/teknoloji sektörlerinden birer þirket yeterli olabilir. Unuttuðum sektörler olabilir.
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayfa açýlalý kimse yerli otoyu yapacak firmalarýn hisselerinden bahsetmedi arada Turkcell hariçuzun vade için ne düþündüldüðünü merak ediyorum.
YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
herkese selamlar
konu baþlýðý ve yazýlarý tam aradýðým baþlýk. yaþým 27 bende artýk temettü verimi olan büyümeye odaklý hisselerden aylýk belli miktar alým yapýp biriktirmeye baþladým. bist30 aðýrlýklý bakýyorum ama olmayanlarda var. 3 yýl alým yapacaðým inþallah birkaç yýlda beklerim eðer yýllýk ortalama %20 getirim olursa anaparama göre yola devam kriz zamaný ise alým fýrsatý olur ama psikoloji iþte. hektaþ asels petkm ecilc takibimde. ufak bir miktar ereglide alým yapmayý düþünüyorum ama inþallah param kalýroyak koç ve iþ grubu borsada güvenilir bence. iþ ten soda ve þiþede olabilir bence. bes gibi biriktireceðim için en fazla 5 þirket olacak. aylýk 300 tl ile devam etmek hedefim. bütçemide sarsmak istemiyorum. deneyimliler borsa anýlarýda yazsa güzel olur. kriz zamanlarýnda ne yaptýlar merak ediyorum.
Yer Ýmleri