Güzel bir söz duymuþtum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan deðil ihtiyaclarimin azlýðý n dan dir."
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir söz duymuþtum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan deðil ihtiyaclarimin azlýðý n dan dir."
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlatmak istediðim þu...nasýlsa birikimlerimi iyi deðerlendiriyorum düþüncesi ile pek çok kiþi tasarrufa gereken önemi vermiyor...ya da birikimi az iken daha çok deðer verirken, belli bir noktadan sonra o kýsmý ihmal ediyor...diyorum ki, tasarruf olmadan uzun vadeli yatýrým bir ayaðý topal sandalye gibi..bir süre sonra illa ki devrilir.
Harcamayi, tutmayi bilmedikten sonra degerlendirmeyi cok bilmek veya bu konuda basarili olmak bir ise yaramaz. Tek yarari luks giderler olur. Edit: Havaya yazýyormuþum hissiyatý...
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : creed345; 24-01-2018 saat: 12:38.
1990 da üniversite sayýsý 30 iken þuanda üniversite sayýsý 200
1990 yýlýndan itibaren Türkiye'deki nüfus %45 artmýþken üniversite sayýsý %660 artmýþ.
Bizim zamanýmýzda üniversite mezunu olmak prestij meselesiydi þimdi elini sallasan üniversiteliye çarpýyorsun.
Artýk üniversite serserilik yapma yerine döndü. Eskinin lisesi gibi oldu yani.
Demek istediðinizi þimdi anladým.. Daha önce de yazmýþtým tekrar olacak ama; bende de durum tam tersi. Þu anda tasarruflarým bir yatýrýma çevrildiði için tasarruf verimim oldukça arttý. Parayý kenara ayýrýp býrakmamak ve altýn veya hisseye çevirmek oldukça güzel bir motivasyon kaynaðý. Bu konunun katkýsý çok büyük, teþekkürler.
Yer Ýmleri