volboru ve dr.týrýsý özledik aman onlar bize lazým
volboru ve dr.týrýsý özledik aman onlar bize lazým
yeni açýklanan kap haberinde otel gelirlerinin arttýðý görülüyor
9 aylýkta zarar daha da azalýr bence madem gelirler attý
hadi 12 aylýkta eðer 31 aralýða e kadar yuklu banka borcu yapýlandýrýlýrsa ve otellerin ust kullaným bedelleri 150 milyon TL civarý eklenecek bilancoda ve arsa satýþ fabrika satýþlarda gelir hanesine yazýlacak ve dahada önemlisi yeni fabrika satýþ haberleri de gelebilir çünkü görüþmeler devam ediyor diye belirtildi bunlar
yani 12 aylýk bilançoda özkaynaklar banka borcunun halledilmesi+otel üst kullaným bedelleri+ arsa fabrika satýþý ve satýþlarýndan elde edilecek gelirlerle DEHÞET BÝR KAR AÇIKLANABÝLÝR.
VE AKABÝNDE ÞUBAT 2018 DE AÇIKLANAN BÝLANÇODAN SONRA GÖZALTI PAZARINDAN YANÝ YAKIN ÝZLEME PAZARINDAN ÇIKIÞ BAÞVURUSU YAPILABÝLÝR
ANSA DÝYE BÝ ÞÝRKET VAR KÝ GAYRIMENKULU BÝZÝM HLDÝNG KADAR BÝLE YOK
YENÝ ADIYLA MARKA
alýn size grafiði https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/MARKA
GÖZALTINDAN ÇIKMADAN ÖNCE KAR AÇIKLADI VE BAÞVURUSUNU YAPTI: 0,20 LÝ KURUÞLARDAN 2 tl LERÝN ÜZERÝNE ATTI.BÝZÝM HOLDÝNGTEKÝ MAL VARLIÐI NA KONUM ÝTÝBARIYE BÝLE PAHA BÝÇÝLEMEZKEN
düþün taþýn kaþýn?
al demem sat demem bana nebeni hiç alakadar etmez
ama benim mantýðýma yatýyor arkadaþ
borsanýn ruhundan anlayan az çok takip den araþtýran çözümleyen biri olarak konuþuyorumm..
tren biletleri tükenmek üzere, ister alýrsýn ister almazsýnbana ne? bu dediklerimin hepsi kap açýklamalarýnda belirtildi. Kusura bakma açýp okuyocan araþtýracan ....
yatýrým tavsiyesi deðildir
Personel alacaklarýnýn ödendiðini duymuþtum ki kap açýklamasýyla doðrulandý. Görüyoruz ki þirket bir düzene oturtma çabasýnda bu çok güzel. Borçlarýný ödeyen bir þirketin niyeti iyidir baþka söze gerek yok.
Yatýrým tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdýklarým tavsiye niteliði taþýyamaz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu kadar güzel habere týk yokkkkk... Yönetim hisse senetlerine ilgiyi artýrmalý........ Ama huylu huyundan vaz geçmiyorrrrrrrrr
9 aylýk ta 20-30 milyon tl kar yazabilirmi? çünkü megeya olan borcunu otel vererek ödedi bayaðý kar etti o borctan ne dersiniz millet?
30 hazirandan sonra bircok borcunu sýfýrladý..... o sýfýrlanan borclar kar yazabilirmi
Yer Ýmleri