Bu seffer guyrugu biz gaptýrdýk galiba. O gaddarda dilki avcusu derleee bana neyse halýmýz cýksun falumuz. Yakunda bellü olur sonuc
![]()
Bu seffer guyrugu biz gaptýrdýk galiba. O gaddarda dilki avcusu derleee bana neyse halýmýz cýksun falumuz. Yakunda bellü olur sonuc
![]()
Spk bülteni :
Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ. (Þirket) nezdinde 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat
çerçevesinde devam eden inceleme ve denetimler sonucunda;
1) Þirket malvarlýðýnýn SPKn’nin 21. maddesi kapsamýnda azaltýlmasýnýn engellenmesini teminen, SBK Holding A.Þ. ile
Þirket arasýnda akdedilen kira sözleþmesinin muvazaalý olduðunun tespiti için dava açýlmasýna,
2) SPKn md. 92/(1)-(b) hükmü gereðince kira sözleþmesinin muvazaalý olduðunun tespiti için Kurulumuzca açýlacak olan
dava gerekçe gösterilerek, SPKn md. 92/1-(a) hükmü çerçevesinde, Bodrum 2. Ýcra Müdürlüðü’nden Kurulumuzca açýlacak olan
dava sonuçlanýncaya dek ihalenin ertelenmesinin talep edilmesine,
karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bülten sadece kervan için çýkmýþ. Spk selimin ensesinde dava sonuç aþamasýnda çýktýðý an bu iþin sonu gelecek inþallah bu aþamada fesih davasý daha da önem kazandý dava acanlarin eli dahada güçlendi.
Spk nýn bu hareketinden sonra ve sahibinin sözünden çýkmayan ky görünümlülerde meydanlara inmeye baþlamýþsa bize hayýrlý olsun demek düþer ;)
Yapmayýn sayýn VOLBOR yine okumamýþsýnýz bakýn kotasyon yönetmeliðine göre ne demiþ BÝST
Þirketin Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin (1). fýkrasýnýn "Ortaklýðýn kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerini yerine getirmediðinin tespit edilmesi" þeklindeki (a) bendi kapsamýnda uyarýlmasýna ve bu uyarýnýn, Kotasyon Yönergesinin "Kotta Kalma Þartlarý" baþlýklý 32. maddesinin 1. fýkrasýnýn (a) bendinde yer alan, bir takvim yýlý içinde kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle 3 defa uyarýlmasý halinde kotta kalma koþulunun kaybedileceðine yönelik olarak düzenlenen hüküm kapsamýnda birinci uyarý olarak deðerlendirilmesine,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/590878
Hani bizim için önemli deðilde yanlýþ biliyorsunuz bir takvim yýlýnda alýnan 3 cezadýr sizin birinci ceza diye söylediðiniz geçen takvim yýlýndaydý.
Hem sorun yok hocam kottan atýlsa ne olur. Bak saðolsunlar þirketi o kadar kötü yönetiyorlar ki hem BÝST hem SPK ceza yazýyor bu da bizim açtýðýmýz davalarda haklýlýðýmýzý ortaya koyuyor.
EEE sn frecell
3 mart 2017 birinci uyarý
bu yýl içinde herhangi bir ikinci uyarý gelince
üçüncü uyarýnýn bu yýl gelmemesi için ne yapmayý planlýyorsunuz
siz yada þirket
kottan atýlsa ne olur ha
kottan atýlýnca görürsünüz ne olacaðýný
geriye dönüp bir bakýn kottan atýlan birçok þirket var
ne olmuþ yatýrýmcýlarýna bir bakýn
emsan
cukel
kepez
raks
sabah
vs
vs
vs
bir de sn frecell size delikanlý gibi cevap vereceðiniz bir soru
2,5 - 3 yýl önce bu hisse yi 0,57 krs dan yada daha mütevazi 0,42 krþ tan
satýp çýkmýþ olmayý istemezmi idiniz þu anda
istemezdim cevabýnýza komþu köyün köpekleri bile güler ya neyse
sizin cevabýnýzý merak ettim
üstte saydýðým kottan atýlan hisselerde bir sürü
açtýðý davalarda haklý görülen ky
halen avcunu yalamak ile meþgul
siz açtýðýnýz davada haklý olsanýz farklý sonuç mu olacak
yýllardýr hep ne dedim
bu kanunlar ile ky avucunu yalar deme dim mi
yine ayný ný diyorum
bari avcunuzu yalamadan önce ellerinizi yýkayýn
![]()
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Hocam son bulteni okudunuz mu??? Saydiginiz butun hisseler icleri bos sekilde birakilmistir.
Ancak goruyorsunuz ki dilekcelerimizle, sikayetlerimiz ve suc duyurularimizla sirketin icinin bosaltilmasini engellemeye calisiyoruz.
Sirket aleyhine biz ky nin aleyhine olacak herseyi takip ediyor. Ve davalarimizi aciyoruz.
Gk ve fesih davamiz devam etmekte... Ve ins son BIST ve SPK bulteninde yayimlanan kararlarda lehimize olacaktir.
Gelelim fiyat olayina hocam bu piyasa siz o fiyatta soylediginizde herkes satsaydisiz de biliyorsunuz ki su anda fiyat farkli yerlerde olurdu.
Onun icin biz %5 in uzerindeki kyler olarak fiyata dahil hukuki olarak haklarimiza odaklandik.
Spk bulteni bist karari ve gelecek bir suru kurumlara ait kararlardada goreceginiz uzere calisiyoruz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
2,5 3 yýl önce dediðin fiyattan verseydik ama geçti artýk. imdi napalim 0,01 guruþtan mý verelim. tilki ceketini alýp herþeyini kaybetsin diye gereken yapýlýyor. umarým tilki avucunu yalar neyi var neyi yok alayýný kaybeder. çünkü artýk 0,01 gurutan veremeyiz. ha sen, 0,45-050 guruþlara getirirsin ve bize yazarsýn buradan verin gurtulun diye ama önce bi oralara getir . bu saatten sonra 0,45-0,50 den caný isteyen verir istemeyen vermez. vermeyen oldu diye aðlamayý da kes artýk. ne aðlak þeysin. YTD
Yer Ýmleri