Arkadaþlar bilen biri yazsýn bu sayýlgan holding nedir, kervanla nasýl bir baðlantýsý var? Paralarý neden holdingin borçlarýna kullanmýyorlarda baþka yerlere aktarýyorlar acaba borçlu olduklarý bankalarý anlaþmaya zorlamak mý amaç.
Arkadaþlar bilen biri yazsýn bu sayýlgan holding nedir, kervanla nasýl bir baðlantýsý var? Paralarý neden holdingin borçlarýna kullanmýyorlarda baþka yerlere aktarýyorlar acaba borçlu olduklarý bankalarý anlaþmaya zorlamak mý amaç.
Sayilgan holding in kervanla organik bi bagi yok. Sayilgan holding , selim, zeynep, ertan sayilganlarin, yani sayilgan ailesinin ayri bir kurulusu. Sayilgan holding bunyesinde neler var ben bilmiyorum. Patronlar kervana olan kisisel borclarini odediler, sonra odedikleri parayi sayilgan holdinge aktardilar. Mevzu bu. Sahis borclari artik holdingin borcu oldu.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine haber bombardýmaný mý baþlýyor? Ama yatýrýmcý adýna iþe yarar bir haber maalesef yok. Bilinen durumlar..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
herkese iyi akþamlar
millet tatilde herhalde yada býktý artýk uðraþmaktan baksaniza frecell hocam bile yazmaz oldu hakkimizda hayýrlýsý bakalým
Bekliyoruz bekleyecez bekleriz beklemeye devam
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tablo da yer alan neredeyse tüm hisseler çok hareketli.. Bi bizim kervan kaldý. Onunda hareketine az mý kaldý yoksa.. Hayýrlýsý bakalým. Herkese bol kazançlar
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri